banooava مدیر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2362 عنوان شوهرم منو با کنیز ننه اش اشتباه گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 51 پست کلی بگم یه شب نشده بیاد غذا آماده نباشه تو هفته همه مدل غذا میزارم خورشتی و اینا..امروز زنگ زدم بریم خرید گفت ببینم منم احتمال دادم بریم برنج ریختم پلوپز برای شام تن ماهی گذاشتم اومد خونه گفت ماشین دادم داداشم بره خرید مهمون داره، گفتم باشه گفت شام چی گفتم تن ماهی شروع کرده داد و بیداد و توهین که چرا غذا حاظری هست اینقدر دلم شکسته که حد نداره الانم جوری قهر کرده انگار پدرش کشتم دیگه نمیکشم هر شب با قیافه قهر 1403/10/26 | 21:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reedrose عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5694 من میگم همینجوری که زن حق داره تمام خرج و مخارج زندگی رو از مرد بخوان مردم حق داره همیشه از همسرش غذای خوب بخواد همین شما فکر کردین مردا بیپول که میشن زنا همینطوری وایمیسن خوش و خرم زندگیشونو میکنن؟ زن= انسان مرد=انسان انسان=انسان مرد=زن
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2362 من میگم همینجوری که زن حق داره تمام خرج و مخارج زندگی رو از مرد بخوان مردم حق داره همیشه از همسرش غذ ... والا من دارم با بی پولی اون میسازم
چال_لوپ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1807 دقیقا شوهر منم همینه میاد میگه از صبح رو مبل خوابیدی هیچکاری نمیکنی تو چطور تحمل میکنی خواهر؟ تحمل نمیکنم بیشتر دعوا میکنم انقد غر میزنم دیگ اخلاقش کمتر شده نمونشو گفتم گفتم دیگ تمیز نمیکنم وقتی هم میگ با صدای بلند میگم من خستم من بچه داری کردم من اشپزی کردم شروع میکنم ب غر زدن دیگ دهنش بسته میشه😂🤦♀️
reedrose عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5694 والا من دارم با بی پولی اون میسازم پس اونم باید با غذای خوب و بد شما بسازه زن= انسان مرد=انسان انسان=انسان مرد=زن
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2362 پس اونم باید با غذای خوب و بد شما بسازه عزیزم شوهر من بهونه میاره غذا نبود از سالاد دعوا راه مینداخت مشکل بزرگتر از اونیه که فکر میکنی
jana09 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 52 بخدا دو شبه میگم سیب زمینی بگیر نمیگیره کجا مثلش هستم جرات ندارم اعتراض کنم منم همینم شاید بدتر به سختی تحمل میکنم به سختی یه چشمم اشکه یه چشمم 🥲
ssalehe عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 2690 می گفتی داداشت مهمون دارن حتما تدارک دیدن دیگه تشریف ببر همونجا غذا تو میل کن
reedrose عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5694 عزیزم شوهر من بهونه میاره غذا نبود از سالاد دعوا راه مینداخت مشکل بزرگتر از اونیه که فکر میکنی خب دیگه اساسی حلش کن زن= انسان مرد=انسان انسان=انسان مرد=زن
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2362 تحمل نمیکنم بیشتر دعوا میکنم انقد غر میزنم دیگ اخلاقش کمتر شده نمونشو گفتم گفتم دیگ تمیز نمیکنم وقتی ... به قول خودت خونه ننه اشون چیزی ندیدن اصلا مامانش پی خوش گذرونی و کار باباش کار خونه میکرده آخرش هم سکته داده باباشو
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2362 منم همینم شاید بدتر به سختی تحمل میکنم به سختی یه چشمم اشکه یه چشمم 🥲 به بدبختی من نیستی مطمئنم
چال_لوپ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1807 به قول خودت خونه ننه اشون چیزی ندیدن اصلا مامانش پی خوش گذرونی و کار باباش کار خونه میکرده آخرش هم س ... والا همون
banooava مدیر استارتر عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2362 ی خانمی رو میشناسم شوهرش همین اخلاقو داشت هر چه این زن کوتاه اومد اون بدتر شد حالا این خانم بعد از چ ... فکرش بکن هر شب میاد با قیافه انگار از دعوا اومده خونه من شهر غریب دارم با افسردگی روزم رو شب میکنم
mahnaz1386 عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2004 بدعادتش کردی ها کوفت بخوره تن ماهی ک خوبه تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟ کلمه اول را دوباره بخوان
jana09 عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 52 به بدبختی من نیستی مطمئنم هستم خیلی حتی فکرشم نمیتونی کنی منو میزنه حتی