2777
2789
عنوان

شوهرم منو با کنیز ننه اش اشتباه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 51 پست

من میگم همینجوری که زن حق داره تمام خرج و مخارج زندگی رو از مرد بخوان مردم حق داره همیشه از همسرش غذای خوب بخواد همین 

شما فکر کردین مردا بیپول که میشن زنا همینطوری وایمیسن خوش و خرم زندگیشونو میکنن؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شوهر منم همینه میاد میگه از صبح رو مبل خوابیدی هیچکاری نمیکنی تو چطور تحمل میکنی خواهر؟

تحمل نمیکنم بیشتر دعوا میکنم 

انقد غر میزنم دیگ اخلاقش کمتر شده 

نمونشو گفتم گفتم دیگ تمیز نمیکنم وقتی هم میگ با صدای بلند میگم من خستم من بچه داری کردم من اشپزی کردم شروع میکنم ب غر زدن دیگ دهنش بسته میشه😂🤦‍♀️

تحمل نمیکنم بیشتر دعوا میکنم انقد غر میزنم دیگ اخلاقش کمتر شده نمونشو گفتم گفتم دیگ تمیز نمیکنم وقتی ...

به قول خودت خونه ننه اشون چیزی ندیدن اصلا مامانش پی خوش گذرونی و کار باباش کار خونه میکرده آخرش هم سکته داده باباشو 

ی خانمی رو میشناسم شوهرش همین اخلاقو داشت هر چه این زن کوتاه اومد اون بدتر شد حالا این خانم بعد از چ ...

فکرش بکن هر شب میاد با قیافه انگار از دعوا اومده خونه من شهر غریب دارم با افسردگی روزم رو شب میکنم