2777
2789
عنوان

خسته شدم از خونه مادرشوهر عصبیممم

112 بازدید | 12 پست

ما شهرستانیم خونه مادرشوهرم روستاست یه رب فاصلست تهرانم یه خونه مستاجره یکی دوماه میاد اینجا میمونه یه ماه تهرانه شوهرم میگه یکی دوماهی که مامانم میاد ما کلااا خونش باشیم ببینید کلاااا ینی شب بخابیم میره سرکار اونجا باشیم پیش مشاورم رفتیم بهتر شده رفتارا دیگش ولی این رفتاراش هیچ اصلا تازه یروز خاستم اخر شب بریم خونه قرداش برگردیم لباس مباسامو عوض کنم یک قیامتییی کرد میخاست طلاق بگیره فک کنننن هی سعی میکنم حفظ ظاهرکنم هیچی نگم ولی دارم دیوانه میشم منم اصلا کار نمیکنم پا میشه بدو بدو کارا مامانشو میکنه نمیذاره دست به ظرف بزنه همرووو میشوره سفره میندازه خونه خودمون یه هفته ظرفارو نشورم دست نمیزنه تازه جدیدا ناراحتم میشه چرا تو پانمیشی درصورتی که از روز اول میگفت من توقع ندارم خونه مامانم هیچ کاری کنی الان چند روزه خاهرشم از تهران اومده دیگ هیچی از پیششون تکون نمیخوره بچه خاهرش بغلشه و اونو ماچ میکنه حتی جواب تلفنشم نمیده هرکی زنگش بزنه خیلی بچه هم نیست ۱۱ ۱۲سالشه اب گرم کنشونم خرابه امروز میگم فردا ماشین نبر سرکار صب برم خونه یهو رنگش پرید چرا چرا گفتم حموم میخام برم اب گرم نیست خاهرتم خاست بیاد که حموم کنه تا اسم خاهرش اومد که با اون برم اروم شد گفت ظهر اومدم بردار ماشینو برید ینی من خونه خودم باید دلیل داشته باشم برم با دلیل تنهایی نباید برم الان یک ماهه اینجام خستم خسته یه خونه قدیمی کثیف ببینید جدی کثیفه رخت خابای کثیف سالی یبار نمیشوره میگمم به شوهرم که بنداز ملافحه هارو ماشین بهش بر میخوره هفته ای یبارم نمیتونیم رابطه داشته باشیم همش دلم میخاد بشینم های های گریه کنم

خب گریه کن دیگه .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فایده داره مگ تازه دعوامون میشه چرا خونه مامانم گریه کردی

دستشویی گریه کن یا حمام

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید

شوهرت خله ما هم یه اینطوری داشتیم تو فامیل دمار از روزگار فامیلمون در آرود فعلا بچه دار نشو تا این بچه رو بزرگ نکردی بند نافشو جدا نکردی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
اون میگه بمونیم شمام‌میگی چشم؟پاشو برو خونت.اول اخر مجبوره پاشه بیاد خونه

رفتم قیامت کرده مشاورم گفته دوماه دیگ صبر کن اگه ادامه داد برگه طلاقتونو مینویسم نه نمیاد خونش اصلا همش اینجاست اگرم مجبورش کنم بریم میره تو اتاق پا قلیون اخماشو میکنه تو هم یه کلمه حرف نمیزنه باهام

خیلییی خیلییییییی تازه جالبه مامانش از من متنفرههههه رسما بی احترامی‌میکنه بهم و کور و کر شده شوهرم

چه بیشعور وقتی متنفره غلط میکنه میاد حتی اگه خونه پسرشه شام  نهار اداره خونه با زنه 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

نه خونه ما نمیاد خونه خودشه شوهرم مجبورم میکنه همیشه اونجا باشیم حتی برا خاب

ای بابا پس تقصیر کار اصلی همسرته پوفف

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان