2777
2789
عنوان

شوهرم چ کلر کنم تو اینستا نره

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 118 پست
یعنی شوهر شما ت اکسپلورر اینستا این چیزا میبینه دختر لخت یا ...

عزیزم آدم بالغی هست خودش میتونه تشخیص بده چی ببینه چی نبینه

با محدودت هیچی درست نمیشه تازه بدترهم میکنه و ممکنه مخفیانه بره نگاه کنه.

اگه ناراحت هستی اول ببین دلیل ناراحتیت منطقیه بعد باهاش صحبت کن همین

حالا شوهر من هیچ برنامه نداره .آنقدر بهش میگم نصب کن .بابا ولمون کن .نگاه کرد چی میشه والا

منم نداره 

ولی میاد رو گوشی مادرش

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو من دوست ندارم میری توی گوشی مامانت دخترارو نگاه میکنی سرو سنگین باش باهاش چطور خودشون میگن من دوست ندارم فلان کارو انجام بدی ما هم میگیم چشم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اگه جای من بودی اینستا شوهرمو میدیدی سکته میکردی😂

اره همینایی که خودت میگی 

شوهرم همینا رو میبینه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خب امروز بهش گفتم الان ی مدتی هست اصلا کاری زیاد به کارم ندارم ببخشید قبلا نگاهی به بدنم میکرد الان ...

ن عزیزم اینجوری نگو

چون حتی اگر نباشه هم باز شما خودت جرقه ش رو تو ذهنش میزنی

عوضش حساااابی به خودت برررس

شاد و پر انرژی باش

تو رابطه فعال و پرانرژی باش

بهش بگو من دوست ندارم میری توی گوشی مامانت دخترارو نگاه میکنی سرو سنگین باش باهاش چطور خودشون میگن م ...

هی خواهر سر سنگین باشم 

اونم سر سنگین میشه 

ن عزیزم اینجوری نگوچون حتی اگر نباشه هم باز شما خودت جرقه ش رو تو ذهنش میزنیعوضش حساااابی به خودت بر ...

من دیروز رفتم ابروهامو برداشتم اصلا نفهمید

عزیزم آدم بالغی هست خودش میتونه تشخیص بده چی ببینه چی نبینهبا محدودت هیچی درست نمیشه تازه بدترهم میک ...

ادم بالغ میفهمه 

ایشون نمیفهمه ک گوشی مادر چیز شخصیه 

خدایا این نینی سایتی هارو شفا ی عاجل بده، خارج از نوبت

آمیییین🙏🤲🏻😀

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
خب امروز بهش گفتم الان ی مدتی هست اصلا کاری زیاد به کارم ندارم ببخشید قبلا نگاهی به بدنم میکرد الان ...

کلا فضای اینستا بجزء موارد آموزشی و انلاین شاپ ها و کسب و کارش بنظرم سمی هستش مخصوصا که فامیلا هر روز با استوری هاشون فقط دارن پز زندگیشون رو میدن ....

ولی نمیشه هم که حساس باشی عزیزم نتیجه برعکس میده 

کاربری دست دو نفره

خدایا این نینی سایتی هارو شفا ی عاجل بده، خارج از نوبتآمیییین🙏🤲🏻😀

درسته الهی آمین 

همیطور مردا رو ما غیرت دارن 

منم رو اون حساسم 

اینم ی جور چشم چرونیه

خب شما ک در این حدددددد حساسی و همسرتم قبول نمیکنه باید به مامانش بگی لطفا گوشی به پسرت نده

واقعا بگم .زشت نیست .این دفعه میگم