2777
2789
عنوان

شوهرم چ کلر کنم تو اینستا نره

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 118 پست
خب منم شوهرم همیطور میگه میخوام بخندم ولی از دوربین مخفی میره اکسپلور روی دخترهایی که واقعا لختن

لخت در چه حدی عزیزم؟

من حساس نیستم راستش. خودتو اذیت نکن گلم.اهتماد بنفس داشته باش

تو هیچی از اون دخترای بقول خودت لخت کم نداری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس همسرداری این کانال که گذاشتم رو شرکت کن این موضوعات حل میشن عزیزم

عزیزم ممنونم 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
لخت در چه حدی عزیزم؟من حساس نیستم راستش. خودتو اذیت نکن گلم.اهتماد بنفس داشته باشتو هیچی از اون دختر ...

خب امروز بهش گفتم الان ی مدتی هست اصلا کاری زیاد به کارم ندارم  ببخشید 

قبلا نگاهی به بدنم میکرد الان نه 

بهش گفتم شاید این چیزا رو میبینی اینطور شدی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
فقط اکسپلور من اینجوریاس پس😂😂

منم لباس   و عبا و شال و روسری

حتی اونایی که فالو داره بخوان هم چین عکساییی ببین واسه مادرشوهرتون میاد رو صفحه اش ...شما دیگه خیلی ...

اره من یکی دوبار واسم یچیزایی اومد.بعد اون گوشه ش میزد ک فلانی لایکش کرده

بعدا فهمیدم اوناروهم بمن نشون میده

زیادی حساسی،نمیدونم چرا از این کارت خوشم نیومد هر چقدر بهش گیر بدی تو محدودیت بزاریش عین بچه ها بیشت ...

اخه منم حساسم حسابی .نمیتونم ببینم شوهرم بدن لخت دیگری رو  میبینه شاید برا ما ها چیزی نیست واون لذت میبره

حتی اونایی که فالو داره بخوان هم چین عکساییی ببین واسه مادرشوهرتون میاد رو صفحه اش ...شما دیگه خیلی ...

خیلی الانم هم دعواموشد گفت اعصابم خرد میکنه هر وقت میام خونه مامانم ی دقیقه ارامش ندارم

اره من یکی دوبار واسم یچیزایی اومد.بعد اون گوشه ش میزد ک فلانی لایکش کردهبعدا فهمیدم اوناروهم بمن نش ...

اره دقیقاااا...این خانم دیگه خیلی حساسن انگار همسرشون بچه است که میخوان منع کنن😄

کاربری دست دو نفره