به خدا رو دادیم بهشون شوهر منم اینستا نداره ولی چشم منو دور میبینه پیدا میکنه یه جاهایی وارد میشه قسم خورده بود دیگه نمیبینم باهاش قهر بودم اومد عذر خواهی کرد ولی بازم چند روز پیش دیدم نگاه کرده منم زود روش اوردم بهش گفتم دیگه چیکار کنیم حالا شوهر من از اون ادمهای مقید ونماز خون شدیدا
خو ببینه شما دیگه خیلی حساسی .و این اصلا خوب نیست اون موقع میره پنهانی هر کاری میخاد میکنه .من دیروز با شوهرم رفتم بیرون من رفته بودم تو مغازه شوهرم مونده بود پیش ماشین ی خانم بهش شماره میده تا من اومدم بهم نشونش داد بهم گفت .منم پارش کردم باهم خندیدم .اگه من میکردم دعوا دفعه بعد این اتفاق میفتاد هیچ وقت نشونم نمیاد میگف ولش کن الان دعوا راه میندازه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
درسته الهی آمین همیطور مردا رو ما غیرت دارن منم رو اون حساسم اینم ی جور چشم چرونیه
بعضی چیزا تو دنیا هرگز اون طوری نمیشن که ما میخوایم
مذهبی ترین مردا هم این چیزارو میبینن. حتی اونایی که هم شما میشناسی هم من.
ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.