2777
2789
عنوان

شوهرم چ کلر کنم تو اینستا نره

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پناه بر خدا 

فک کنم شوهرتونو با بچت اشتباه گرفتی خانم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا عزیزم هست.اتفاقا تایم بیکاریش تو اینستا زیاد میرهولی خب خودش فیلمای رقص و اینا دوست ندارهبیشتر د ...

خب منم شوهرم همیطور میگه میخوام بخندم ولی از دوربین مخفی 

میره اکسپلور روی دخترهایی که واقعا لختن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
میدونه بهش گفتم . همه جوره گفتم اما دس برنمیداره. جلوروم شاید یه وقتا کنترل کنه خودشو اما تا ببینه ح ...

ذات آدمارو نمیتونی عوض کنی

اونو نمیتونی تغییر بدی عب نداره رو خودت کار کن

خودتو بزن بیخیالی گیر نده اهمیت نده اینکارا باعث میشه حداقل حرص نخوری .اون ک کار خودشو میکنه فقط حرص و جوش و عصبی شدن واست میمونه

ولش کن .همین ب شرطی ک خودت حرص نخوری

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
از همونجا ک گفتی شخصیه تا تهش رفتم😂😂😂😂اکسپلور من همش لباس و گل و گلدونه😂😂😂پاک پاکم😎🤣

منم همیطوره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
کلاس همسرداری این کانال که گذاشتم رو شرکت کن این موضوعات حل میشن عزیزم

عزیزم چه جوری برم تو کانال

از همونجا ک گفتی شخصیه تا تهش رفتم😂😂😂😂اکسپلور من همش لباس و گل و گلدونه😂😂😂پاک پاکم😎🤣

ای زرنگ 😂😂

خدوت قضاوت کن تازه نامزد کردع باشی 

راهتونم دور باشع 

عیدم عروسیت باشع 

بایدم بگی اکسپلور شخصیه😂😂