2777
2789
عنوان

شوهرم چ کلر کنم تو اینستا نره

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 118 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پناه بر خدا 

فک کنم شوهرتونو با بچت اشتباه گرفتی خانم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا عزیزم هست.اتفاقا تایم بیکاریش تو اینستا زیاد میرهولی خب خودش فیلمای رقص و اینا دوست ندارهبیشتر د ...

خب منم شوهرم همیطور میگه میخوام بخندم ولی از دوربین مخفی 

میره اکسپلور روی دخترهایی که واقعا لختن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
میدونه بهش گفتم . همه جوره گفتم اما دس برنمیداره. جلوروم شاید یه وقتا کنترل کنه خودشو اما تا ببینه ح ...

ذات آدمارو نمیتونی عوض کنی

اونو نمیتونی تغییر بدی عب نداره رو خودت کار کن

خودتو بزن بیخیالی گیر نده اهمیت نده اینکارا باعث میشه حداقل حرص نخوری .اون ک کار خودشو میکنه فقط حرص و جوش و عصبی شدن واست میمونه

ولش کن .همین ب شرطی ک خودت حرص نخوری

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
از همونجا ک گفتی شخصیه تا تهش رفتم😂😂😂😂اکسپلور من همش لباس و گل و گلدونه😂😂😂پاک پاکم😎🤣

منم همیطوره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
کلاس همسرداری این کانال که گذاشتم رو شرکت کن این موضوعات حل میشن عزیزم

عزیزم چه جوری برم تو کانال

از همونجا ک گفتی شخصیه تا تهش رفتم😂😂😂😂اکسپلور من همش لباس و گل و گلدونه😂😂😂پاک پاکم😎🤣

ای زرنگ 😂😂

خدوت قضاوت کن تازه نامزد کردع باشی 

راهتونم دور باشع 

عیدم عروسیت باشع 

بایدم بگی اکسپلور شخصیه😂😂