2777
2789

بچه ها برادرم نمی دونم چه قرصی مصرف کرده که حالش بد شده و تشنج هم کرده خودش میگه از این قرص های تاخیری خوردم داروخانه هم میده نمیدونم حرفشو میشه باور کرد یا نه خانواده زنش گفتن معتاده فردای همون روز بردیم آزمایش تست مرفین مثبت اومده زنش میگه دو هفته دیگه بیا بازم آزمایش بده مثبت باشه طلاق میخوام اینم میگه من میرم دوباره ترسی ندارم قرص خاصی مصرف نکردم فقط تاخیری خورده بودم ولی مادرش از اون سلیطه هاست اومده در خونه رو شکسته شناسنامه دخترش رو برداشته میگه میرم شکایت مهریه میگیرم طلاق دخترمو میگیرم از این حرفا تو فامیل آبرومون رو برده از این طرف مادرم فشار خون بالا داره پارسال تا لب مرز سکته رفته بود به رگ مغزش آسیب رسیده بود یه سال بود قرص های قوی مصرف می‌کرد تازگیا یکم حالش بهتر شده بود الان بازم حالش بد شده من نگران مادرم هم اگه چیزی بشه چیکار میکنم من اخه  اگه شوهرم و خانوادش متوجه بشن چه خاکی تو سرم بریزم آبروم میره شما تو این موقعیت بودید چیکار میکردید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص ترامادول معمولا باعث تشنج ميشه متاسفانه از برادرت بخواه كنار بذاره قرص خودنو عروستون حق داره 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
والله چه بدونم چه کفتی خورده خاک تو سرش کنن آبروی خودشو آبروی ما رو هم برد

واسه دیرانزالی هم میخورن اماخیلی بدهس هرکسی معتادش بشه درحدموادبدهس.ندیدچشم هاش قرمزبشه قبلا،یا حرفهای بی ربط بزنه یافشارش بره بالا؟

اگر که مطمئنه پس مثبت نمیشه و تمام میشه بیخیال

خودش اینجوری میگه ما مطمئن نیستیم که چی قرصی خورده میگه من ترس ندارم آزمایش میدم ولی مادر دختره از اون سلیطه هاست اگه جوابش منفی بیاد میدونم اون به این راحتی ها تموم بکن نیست قبلا تو نامزدی سلیطه بودنش رو دیدیم بخاطر یه دعوای کوچیک بین برادرم زنش اومدجلو در خونه ما دعوا آبروی ما رو برد خدا لعنتش کنه

قرص ترامادول معمولا باعث تشنج ميشه متاسفانه از برادرت بخواه كنار بذاره قرص خودنو عروستون حق داره

قسم میخوره ترامادول نبوده ما خودمون به اون قرص شک داریم نمی دونیم دقیق چی خورده اسم یه قرص دیگه رو میگه

قرص ترامادول معمولا باعث تشنج ميشه متاسفانه از برادرت بخواه كنار بذاره قرص خودنو عروستون حق داره

قسم میخوره ترامادول نبوده ما خودمون به اون قرص شک داریم نمی دونیم دقیق چی خورده اسم یه قرص دیگه رو میگه