2777
2789
عنوان

به نظر شما من چیکار باید بکنم تو این اوضاع

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست
برادر منم همينجوري زندگيشو از دست داد يه عروس داشتيم مثل ماه بود طلاق گرفت رفت

برادر شما ترامادول مصرف میکرد؟برادر من میگه ترامادول نخوردم یه قرص تاخیری بوده من دقیق نمیدونم چه قرصی بوده خورده  خاک تو سرش 

واسه دیرانزالی هم میخورن اماخیلی بدهس هرکسی معتادش بشه درحدموادبدهس.ندیدچشم هاش قرمزبشه قبلا،یا حرفه ...

نه یه هفته هست قهر خونه مادرم هست سرکارش هم پدرم هست مادرم میگه تو این یه هفته هیچی ندیدم ازش عادیه برادرم میگه من همیشه که چیری نخوردم اون روز برا تاخیری این چیزا خوردم حالم بد شد بخدا موندیم خودمون هم چی به چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات خانوادگی همجاهست شاید واس خانواده شوهرت هم پیش بیاد سرکوفت ندار ک

مشکلات هست ولی اسم معتادی که میاد آبروی خانواده میره دیگه خانواده شوهر متم اهل سرکوفت  زدن هستن اگه از یه چیزی متوجه بشن 

مشکلات هست ولی اسم معتادی که میاد آبروی خانواده میره دیگه خانواده شوهر متم اهل سرکوفت زدن هستن اگه ...

به داداشت بگو دوهفته فرصت داری اگر چیزی مصرف می‌کنی ادامه نده بزار جواب آزمایش منفی بشه

به داداشت بگو دوهفته فرصت داری اگر چیزی مصرف می‌کنی ادامه نده بزار جواب آزمایش منفی بشه

خب خودش خوب میدونه دیگه میگه من ترسی ندارم میرم آزمایش اخه مشکل اینه زنش گفته منفی بشه می‌بخشم ولی مادرش دست بردار نیست که از اون سلیطه هاست

اصلا نگران نباشید اگر واقعا برادرت اعتیاد نداشت باشه ی عدم تمکین میزن

اخه عزیزم من از این می ترسم مادرش پاشه بیاد  جلو در خونه مادرم دعوا راه بندازه آبرومون رو ببره مادرم هم فشار خونی مثل دفعه پبش مریض بشه اصلا ندیدی مادرش رو از اون بی آبرو هاست هیچی حالیش نیست 

اخه عزیزم من از این می ترسم مادرش پاشه بیاد جلو در خونه مادرم دعوا راه بندازه آبرومون رو ببره مادرم ...

انشالله نشه اگرم شد زنگ بزنید پلیس شکایت تنظیم کنید که مادرم مریض این خانم مدام باعث اذیت میشه 

خودش اینجوری میگه ما مطمئن نیستیم که چی قرصی خورده میگه من ترس ندارم آزمایش میدم ولی مادر دختره از ا ...

خوب وقتی که مطمئنه دیگه بحثی نمیمونه هیچ کاری هم از دستش بر نمیاد اگر منفی باشه خود زنداداشت برمیگرده

احتمالا اختلال ایجاد شده به خاطر اون قرصه نگران نباش

خوب وقتی که مطمئنه دیگه بحثی نمیمونه هیچ کاری هم از دستش بر نمیاد اگر منفی باشه خود زنداداشت برمیگرد ...

ببین بحث زن داداشم نیست اون میخواد برگرده مادرش میگه نه من دیگه عمرا بزارم من می ترسم بیاد جلو در خونه دعوا راه بندازه مادرم مریص حاله حالش خراب بشه 

ببین بحث زن داداشم نیست اون میخواد برگرده مادرش میگه نه من دیگه عمرا بزارم من می ترسم بیاد جلو در خو ...

نترس ان شاءالله که چیزی نمیشه همین که منفی بود داداشت خودش بره دنبال زنداداشت دیگه تموم میشه هیچی نیست

برادر شما ترامادول مصرف میکرد؟برادر من میگه ترامادول نخوردم یه قرص تاخیری بوده من دقیق نمیدونم چه قر ...

ترامادول آخه تاخير هم ميده ، برادر من انقدر از اين آشغالا خورده كه هم تشنج ميكنه هم زندگيش كلا نابود شده افتاده گوشه خونه زنشم طلاق گرفت رفت

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ترامادول آخه تاخير هم ميده ، برادر من انقدر از اين آشغالا خورده كه هم تشنج ميكنه هم زندگيش كلا نابود ...

والله من دقیق نمی دونم چی کوفت کرده نکبت ما خودمون به این شک کردیم اخه دوره سربازی یکی بهش از این قرص ها داده بود که بخور خوب نگهبانی بدی هر کی بود هر جای باشه خدا لعنتش کنه اینم تو دوره سربازی مصرف کرده بود بعد حالت تشنج بهش دست داده بود تصادف کرد صورتش شکست چند سال دیگه نخورد اصلا الان که اینجوری شده گفتیم شاید بازم همون قرصه ولی قسم میخوره من نخوردم از اون یه چیز دیگه بود از داروخانه گرفتم برای تاخیری تازه با خود زنش رفته گرفته خاک تو سر آورده مصرف کرده حالش بد شده زنش هم ترسیده زنگ زده پدرش اونم اومده میگه این معتاده