2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

139 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

تو اینستا یه پست دیدم میگفت درمان افسردگی دوتا راه داره

یکی روانکاوی که روانشناس انجام میده 

و دومی هم زیباتر کردن محیط

البته میگفت هر دو اینها هزینه میخواد

ولی هزینه افسردگی خیلی بیشتره

طبق تجربه خودم افسردگی رو نادیده نگردید و تصمیمات مهم رو موقع افسردگی نگیرید

ممنون میشم تجربیاتتون رو در درمان افسردگی بیان کنید

حرف کاملا اشتباهی زده. افسردگی از درون واز فکرات شروع میشه خطا ی دیدتو شناسایی کن مشکل حل میشه. وورز ...

میشه بیشتر توضیح بدی

من می‌دونم مشکل از افکارمه ولی نمی‌دونم چطور باید باورهای اشتباهمو درست کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول باید از اخبار و شبکهای خبری اینستایی خودتو دور کنی . مجازی هرچی کمتر بهتر توقف فکر هی جلو فکر کردنهاتو بگیری اینقدر تکرار کنی که به مرور دیگه ذهن و فکرت ازاد بشه چون فکر کردن ادم رو افسرده میکنه. و به افسردگیت فکر نکنی و هی به درمانش فکر نکنی اگر میخوای واسش کاری کنی فوری انجام بده اون کار رو توی ذهنت بهش فکر نکن چون فکردن به افسردگی خودش افسردگی رو تشدید میکنه مغز باور میکنه افسرده هست باید ازین حالت خارج بشی خیلی مهمه فکردن به اینکه بیمار هستی همین فکر باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن میشه همچیزو میریزه بهم 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
میشه بیشتر توضیح بدیمن می‌دونم مشکل از افکارمه ولی نمی‌دونم چطور باید باورهای اشتباهمو درست کنم

باید یک مدت زحمت بکشی 6 ماه. مثل دوران مدرسه یا دانشجویی. هم مطالعه کنی هم ورزش کنی هم تمرکز روی افکارت کنی بعد از یک مدت میبینی اون الگوها از ذهنت پاک شد. غم رفت و شادی و سرور همیشگی آمد و بهشت و در این دنیا تجربه کردی. به این کار می گن سرما یه گذاری روی خود

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

حرف کاملا اشتباهی زده. افسردگی از درون واز فکرات شروع میشه خطا ی دیدتو شناسایی کن مشکل حل میشه. وورز ...

شما مشاورید؟

من یه سوال دارم میتونید راهنماییم کنید اگه درخواست بدم؟

مشاور هم نباشید در حد تجربیات دانشگاهی کفایت میکنه

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین