2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما مشاورید؟من یه سوال دارم میتونید راهنماییم کنید اگه درخواست بدم؟مشاور هم نباشید در حد تجربیات دان ...

نه من مشاور نیستم. نمی دونم می تونم راهنمایی کنم یا نه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه من مشاور نیستم. نمی دونم می تونم راهنمایی کنم یا نه.

میخام بدونم توی یه کلاس. دانشگاهی چه برخوردی باید با یکی از اساتید داشته باشم تا بدونه رفتارش اشتباهه

میتونید؟

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
نمیدونم چرا نمیتونم بپذیرشم

چون همیشه حقیقت. تلخه. و بهشت در سختی هاست. البته این حرف هم کلام من نیست که شما بپذیری یا نه. و پذیرفتن شما هم به حال من تاثیری نداره  این کلام عصاره ی تمام ادیان و سخنان بزرگان در تمام عالمه

میخام بدونم توی یه کلاس. دانشگاهی چه برخوردی باید با یکی از اساتید داشته باشم تا بدونه رفتارش اشتباه ...

باید در لحظه حال حضور داشته باشین و جواب بایسته رو بدین البته سوال شما کلیه نمیشه جواب داد. ولی در لحظه باید بنا به شرایط تصمیم بگیرین. یا سکوت کنید. یا مودبانه با آرامش جواب بدین. یا کوبنده پاسخ بدین. اونو خودتون باید تشخیص بدین