2777
2789
عنوان

دخترهایی که ازدواج کردین و خانواده پدرتون فقیر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 83 پست
اشتباهه اگه با کسی بخوای ازدواج کنی که مثل خودت باشه ازدواج نکنی بدون دغدغه خونه بمونی که بهتره آدم ...

عزیزم خودت داری میگی پیشرفت مگه پیشرفت فقط با پول همسره ؟ یا باید از قبلش همه چی برات مهیا باشه فقط خانم بره پادشاهی کنه ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بيخيال اگر قسمت هم باشيد اصلا اين چيزارو نميبينه ازدواج همش قسمته شما مودب و خوش اخلاق باش فقط 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
خب اونا ج جوري ازدواج كردن توام مثل اوناسخت نكير

عزیزم توقعی که اونا از ازدواج داشتن خیلی پایین بود

بعدم اونا چند سال پیش ازدواج کردن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
تو فنزپرشین بدبختی نه شریکی میمونه نه همدم خیلی مونده تا بفهمی ۹۰ درصد زندگی تفریح عشق و خوشی به پول ...

آدم می‌تونه هدف اصلیش از ازدواج پیشرفت مالی نباشه ولی حواسش هم باشه وقتی براش مهمه با کسی که از نظر مالی از خودش پایین‌تره یا هم‌سطح خودشه ازدواج نکنه که اذیت نشه

این دو تا با هم فرق دارن

کسی که هدف اصلیش از ازدواج پیشرفت مالیه آدم‌ها رو به چشم شیئ می‌بینه نه انسان

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
كاس اولین بارهمديكه ىو بيرون ميديدين

این برا زمانیه که به خودم کسی معرفی کنن

ولی وقتی به بابام معرفی کنن نمیشه

نمیدونم هدف پسره از اومدن به خونمون اینه که بامن حرف بزنه یا خونمونو ببینه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
این برا زمانیه که به خودم کسی معرفی کننولی وقتی به بابام معرفی کنن نمیشهنمیدونم هدف پسره از اومدن به ...

ماهم وضع مالیمون بد بود . با دوس پسرم ازدواج کردم اولش خجالت میکشیدم بعدش برام عادی شد 

به نظر من دختر فقیر به آدم ثروتمند بره بهتر از اینکه یه دختر ثروتمند بره تو یه خانواده فقیر 

نمیگم ثروتمند بودم اما خب پدرم باغ وخونه اینا داشتیم 

اومدم تو یه خانواده فقیر با یه ازدواج سنتی 

که بابا از مال دنیا فقط هشت تا بچه داشت 

الان حسرت یه باغ به دلم مونده 

باغ پدریم رو داداشم مفت مفت بالا کشید

برام مهم نبود

تازه منو خواهرم یطوری لباس میپوشیدیم و رفتار میکردیم که بیرون خونه فکر میکردن پولداریم(لباسامون گرون نبود)، این باعث میشد طرف ذهنیتش درمورد ما متفاوت باشه با واقعیت و بیشتر هم جا بخوره! ولی کلا به یه ورم بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

این برا زمانیه که به خودم کسی معرفی کننولی وقتی به بابام معرفی کنن نمیشهنمیدونم هدف پسره از اومدن به ...

ان شالله ك خيره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من نمتونم چرا باید تا ابد تو بدبختی بمونم من برای زندگی و آیندم تلاش کردم تقصی من چیه بابام بی عرضه ...

عزیزم ولش کن بزار بیان خاستگاری بخدا ب این چیزا نیس اگ کسی تورو بخاد قبول میکنن‌. دخترهمسایمون خاستگاراومد خونشون تیرچوبی بود آشپزخونه توحیاط بود دوتا اتاق کوچیک داشتن با چندتادونه وسیله قدیمی. حالا خاستگارشم خیلی پولدارنبود ولی خب کمی ازشون سرتر بودن. خلاصه الان ازدواج کردن ویه خونه خوشگل وبزرگ تو جای خوب شهر دارن بادوتا بچه