2777
2789

ویار ناز و ادا نیست دست آدم نیست من دقیق از ۲ماهگی تا ۶ماهگی ویار بد داشتم برعکس مادرشوهر و خواهر شوهرم اونا فک میکردم ناز میکنم ولی دست زن حامله نیست منم دلم میخواست شبیه اونا هوس چیزای خوشمزه کنم هی وسیله بخورم ولی بر عکس فقد از همه چیز بدم میومد تا ۶ماهگی من ۴کیلو کم کردم لطفاً زن حامله قضاوت نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق و دیوانه بوسی سیر و بوی پیازسرخکرده بودم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
قورباغه😂😂😂😂😂

اره😂🤢

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

از بوی کرم و مام واسپری حالم به هم میخورد

بوی برنج و گوشت همینطور

بوی یخچال وبوی شوهرم هم بدم میومد

تا پایان چهار ماهگی همین بودم بعدش خوب شدم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

من عشق بوی خاک بودم سیب زمینی ها و نم دار میکردم بو می‌کشیدم بوی نم خاک عالی بود حوری که دوسداشتم بلیسمش همه جا من سیب زمینی پوست می‌گرفتم عاشق گچ دیوار هم بودم روبرویی مون بنایی داشت یک روز دیوارشون دیدن دارن گچ میکنم دوسداشتم برم دیوارشون کلف بزنم وقتی فک میکردم ته گلوم آب ریخت هنوز تو حسرت نخوردنش موندم 

بعضی چیزا هم تو بارداری میخوری انگار خوشمزه ترین خوراکی هستن