2777
2789
عنوان

دخترهایی که ازدواج کردین و خانواده پدرتون فقیر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 85 پست

این بزرگترین ترس زندگی منه ، چنتا مورد پیش میومد که از همه لحاظ عالی بودن ولی سر همین قضایا راه ندادیم نمیدونم تا کی میشه با بهونه درس داشتن و اینا رد کرد 

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوادم وضع مالیشون خیلی خوب بود تا اینکه من ازدواج کردم ورشکسته شدن شدیدا پول قند نداشتییم شدیدا شدیدا تحقیر شدم و منت گذاشتن بعد ورشکستگیمون مادرم به بدترین نحوه ممکن مریض شد الان شوهرم باهاشون حرف نمیزنه که چرا اینا منو تحویل نگرفتن با بدبختی جهاز گرفتم ولی پدرم نتونست بیاد عروسیم در این حد بود یعنی مادرشوهرم جهاز بقیه طلای.بقیه کارای بقیه رو همیشه سرم منت میذاره شوهرم هم همینطور ولی خودمو به پرو بازی زدم میگم دختر مث دسته گل بهت دادن جهاز  و... میخای چیکار

بعنی من انقدر بدبختی کشیدم که نگو اونم توی چه سنی 17الانم 21سالمه

خداروشکر بعد عروسیم خانوادم خودشونو جمع جور کردن الان اوضاشون خوبه

چ ربطی داره ما وضعمون بد نبود ولی زنداداشم از جای محروم ک حتی همین گوشی دستتم نداشتن اوردیم چرا اون حق نداره خوشبحتشه باید با هم سطح خودش باشه حتی چند شبم خونشون خابیذیم با اون امکانات کم دریغ از یکم احساس تحقیر کنه الان جوری زندگی میکنه کل تایفه اشون تو عمرشون ندیدن

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

چ ربطی داره ما وضعمون بد نبود ولی زنداداشم از جای محروم ک حتی همین گوشی دستتم نداشتن اوردیم چرا اون ...

ما دیگه در این حد وضعمون بد نیست

ولی خب میدونی معمولی هم نیستیم

بعدم شما اول گفتی هرکسی حق داره خوشبخت بشه

ولی جمله آخرت تناقض داشت با حرفات

من خوب درک میکنم اون دختر چه حسی داشته

کاش عدالت تو دنیا وجود داشت دیکه بعضیا مجبور نبودن چون که تو خانواده فقیر متولد شدن خجالت بکشن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
ما دیگه در این حد وضعمون بد نیستولی خب میدونی معمولی هم نیستیمبعدم شما اول گفتی هرکسی حق داره خوشبخت ...

الان اکثرا فقیرن ی چی طبیعیه تو این گرونی معمولی باشی ینی پولداری🤣

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹