2777
2789
عنوان

دخترهایی که ازدواج کردین و خانواده پدرتون فقیر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 85 پست
کسی که دوست داشتخ باشه واقعن پول براش مهم نیست اعتماد بنفستو از دست نده

من نمتونم 

چرا باید تا ابد تو بدبختی بمونم من برای زندگی و آیندم تلاش کردم تقصی  من چیه بابام بی عرضه هست گناه من چیه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
کسی که دوست داشتخ باشه واقعن پول براش مهم نیست اعتماد بنفستو از دست نده

من نمتونم 

چرا باید تا ابد تو بدبختی بمونم من برای زندگی و آیندم تلاش کردم تقصی  من چیه بابام بی عرضه هست گناه من چیه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم ازدواج می‌کنه که همدم و شریکی داشته باشه و باهاش یه خونواده مستقل تشکیل بده، که معمولاً شامل بچه ...

تو فنزپرشین بدبختی نه شریکی میمونه نه همدم خیلی مونده تا بفهمی ۹۰ درصد زندگی تفریح عشق و خوشی به پول وابسته اس شوهری بکنی که حسرت به دلت بیاره توام کم کم سرد میشی آدم هر تحولی تو زندگیش اتفاق میفته باید در مسیر پیشرفتش باشه نه که بره با یکی فقیر مثل خودش ازدواج کنه که بعد از ازدواجم خجالت بکشه یه مهمون خونش بیاد 

منو خواهرم خانوادمون معمولی هستن ولی خواستگاری که یکم وضعش بهتره رو میترسیم راه نمیدیم(چون میترسیم ب ...

منم همیشه ترسو بودم ولی چون میدونم با یه فقیر ازدواج کنم از ازدواج و زندگیم هیچ وقت راضی نخواهم بود بخاطر همینم گفتم حداقل برای یکبارم که شده به ترسم غلبه کنم 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اشتباهه اگه با کسی بخوای ازدواج کنی که مثل خودت باشه ازدواج نکنی بدون دغدغه خونه بمونی که بهتره آدم ...

منم همین نطرو دارم

ازدواجی که باعث بشه بدبختی هام بیشتر بشن همون بهتر که رخ نده

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم بخدا قیافه ام خوبه ولی بخا،ر وضع خانوادم و خونه زندگی مون خجالت خجالت میکشم اگر بخاطر این موضو ...

اصلا اینطور ک فکر میکنی نیست 

عقد پسر فامیلمون بود برای اولین بار دعوت شدیم منزل پدرخانمش 

ظاهر خونه داغون اما خانواده بسیار خوشرو و خوش برخورد و با عزت

الان همه عاشق عروس خانمن چون مثل خانوادش خوش برخورده و همه واسش احترام قائلن 

اصلا خودتو دست کم نگیر خوش برخورد باشی خونه به چشم نمیاد مگه اینکه طرفت خیلی آدم حقیری باشه که اونم خداروشکر کن که به دست خودش از زندگیت رفته بیرون

اینکارو نکن گلم ...ولی خب بستگی داره به شرایطت .خودت چه جایگاه اجتماعی داری؟شهرستان زندگی میکنی یا ی ...

عزیزم خانواده طرف نمیاد فعلا خودش میاد

خودم معلمم قیافه مم خوبه 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
شوهرمن که تک پسر و پولدار بود ما زندگیمون درب و داغونتاحالا کوچیکترین تحقیری نکرده تازه میگه همینشم ...

امیدوارم طرف منم همچین آدمی بلشه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم خانواده طرف نمیاد فعلا خودش میادخودم معلمم قیافه مم خوبه

خب كسي معرفي كرده؟

ج جوري تا حالا نديديش

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خواهرو برادرام فقیر نیستن اونام تحصیل کردن معمولی هستنولی وضع زندگی بابام بده یعنی خونه هامون قدیمی ...

خب اونا ج جوري ازدواج كردن توام مثل اوناسخت نكير

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
شما ازدواج کردین؟خب اگر بحاطر این موضوع شما رو خواد ناراحت نمیشین

بله

منو بخاطر این موضوع نخواد؟ 

نه خب اگه منو بخاطر پول نخواد  میفهمیدم آدمیه که پول براش مهمه شخصیت و شان و ارزش آدما رو تو پول میبینه چه بهتر که نخواست 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بله

نه خب اگه منو بخاطر پول نخواد  میفهمیدم آدمیه که پول براش مهمه شخصیت و شان و ارزش آدما رو تو پول میبینه چه بهتر که نخواست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله

1
5
10
15
20
25
30
35
40