2777
2789
عنوان

پسری که دوسش دارم خیلی دروغ میگه و سرکارم میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست

از این نه دوست پسر درمیاد نه شوهر الکی دلتو بهش خوش نکن وابسته نشو یه روز خودش کات می‌کنه می‌ره و تو می مانی یه دنیا غم و غصه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
از این نه دوست پسر درمیاد نه شوهر الکی دلتو بهش خوش نکن وابسته نشو یه روز خودش کات می‌کنه می‌ره و تو ...

ک.له اصلا من تا میام باهاش کات کنم پیام هاشو پاک میکنم باز بهم پیام میده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ک.له اصلا من تا میام باهاش کات کنم پیام هاشو پاک میکنم باز بهم پیام میده

ولش کن به نفعته

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
این فک کرده من خیلی با گذشتم هر دفعه بچه بازی درمیارن این سری نه زنگشو جواب میدم نه پیامشو

خوبه عزیزم

اولش سخته کات کردن ولی بعدش درست میشه من خودم تقریبا با کسی بودم که مثله همیم آقا بود یه ماه در ارتباط بودیم بعدش دیگه پیام ندادم بلاکش هم کردم 

سلامت روانی ام داشت به خطر میوفتاد

مشکل از تو که با همچین دیوونه‌ای موندی

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

عزیزم یه لحطه به این فک کنم حیف خانومی و بزرگی تو نیست؟حیف عزت نفست نیس؟این ادم دروغگوئه تو رو وسط چت ول میکنه میره بهت احترام نمیذارا به خدا کا حیف توعه عزیزم یه زمانی آدم باید با دلش بجنگه تو هم زمانش رسیده دل ادم یه وقتایی دشمنشه حیف توئه به خدا تو لایق بهترین هایی تو لایق عشق واقعی برا خودت ارزش قایل باش

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

با ادم فوق سمی تو رابطه هستی، این چیزی که میگه یه چیزی بپرسم و بعد میره رو تو اینستا و همجا اموزش میدن برای اینکه فکر نفر مقابل رو مدتها درگیر نگه داری، این پسر دوست نداره و خیلی مواظب خودت باش که سو استفاده نکنه، چون به هیچ وجه موندی نیس