2777
2789
عنوان

وسواس فکری درمانش چیه

160 بازدید | 25 پست

❣️خواهری کنید مادری کنید کامل بخونید خیلی حیاتیه❣️

ز مرداد ماهه وسواس فکری دارم وسواسم جوریه که وقتی قراره یه حرفیو به کسی بزنم استرس میگیرم و همش تند تند اون حرفو با خودم تکرار میکنم و استرس میگیرم که یه وقت یادم نره..۵ ماهه شب و روز استرس دارم و ۶ ماهه اقدامم و استرس نمیزاره باردار شم.. هر رپز صبح تا شب استرس میکشم.. امروز میدونین درگیر چه جمله ای شدم؟ قراره ده روز بعد بریم شمال مسافرت جاریم اینا ماشین ندارن منم ازش خوشم نمیاد به این فکر کردم که اگه شوهرم بهم گفت اونا رو هم ببریم به شوهرم بگم نه اصلا حرفشو نزن یا بگم نه اصلا فکرشو نکن.. بعد میگم جمله اول بهتره تا جمله دوم و میترسم جمله دومو به شوهرم بگم و استرس دارم😥

از فردا دوباره  روز ار نو روزی از نو یه جمله دیگه جور میکنم و استرس اونو میکشم برای گفتن

۵ ماهه شب و روز تو استرسم یعنی بدنم سالمه؟ 

یکماهه گاهی پاهام زانو به پایین درد میکنه گاهی هم مچ دستم درد میکنه ۲۰ روزه پریودمم عقب افتاده بیبی چک منفیه دیشب زدم

چجوری این حساسیتو از بین ببرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا بخونین کمکم کنید نکنه من دیوونم

زیادی حساسی برو زیر نظر مشاوره

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

😭😭😭😭😭😭خییییییییییلی نمیتونم برم به مادذم و شوهرم گفتم قبول نکردنفکر کنم چون معتقدن دیوونه ها م ...

وای چه بده اینجوری 

اگه پس انداز داری خودت برو یا تلفنی مشاوره بگیر 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

😭😭😭😭😭😭 من با این استرس باردار نمیشم نه

بهش فکر نکن 

یه مدت بیخیالش شو 

امشب شب میلاد امام جواد هست بهشون متوسل شو

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖                              خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚