2777
2789

دیگه به هیچکدوم ازحرفاش نمیتونم اعتماد کنم خسته شدم از دستش هر سری یه چی میگه 

اصلا باهام رو راست نیست 

حتی درباره سنش هم دروغ میگه 

اول بهم گفت ۲۸ سالشه چن روزپیش برا تولدش کیک خریدم اومدم شمع روشن کنم گفت ۳۴ سالمه 

شمع هارو اشتباه خریدی😐😑😑😑

خیلی اذیتم میکنه مدام قهر میکنه لوس میکنه خودشو 

جواب پیامم رو به موقع نمیده 

مثلا میاد تو پی وی  میگه یه چی ازت بپرسم وقتی میگم چی میگه هیچی 

میره ۵ ساعت بعد میاد دوباره همینو میپرسه باز همون جواب و باز همون برخورد 

اخه بچه هم نیست سنی داره برا خودش 

خیلی اذیتم میکنه هیف که دوستش دارم ولی کم کم به خاطر این رفتارش دارم ازش زده میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا فراموشش کن بلاکش کن آخه یعنی چی دروغ میگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم به خدا به خدا به خدا این دوست داشتن نیست این عشق نیست عشق انقدر بزرگ و مقدسه که جاش توی دله همون جا که خونه خدا هم هست . عشق مایه ارامشه مایه پیشرفته . توروخدا به خودت بیا به خودت رحم کن حیفی به خدا . اینا نتیجه اهمال پدر و مادراتون هست که از نظر عاطفی و عزت نفس انقدر ضعیف بارتون اوردن که به هر حرف و اشاره ای دل می بندید . چی از این عتیقه دیدی که میگی دوستش دارم ؟ قطعا یا جوونی یا نوجوون به داد خودت برس روی عزت نفست کار کن مطالعه کن در این مورد تفکرتو پرورش بده . به خدا از این روابط پوچ جز یه روح خسته هیچی نصیبت نمیشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚