عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
۱۷سالگی عقد کردم ۱۹عروسی کردم الانم ۲۰سالمه تازه دارم برای بارداری اقدام میکنم بنظرم ۲۰تا ۲۴سال عالیه
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من میدونم تو خیلی زیبایی اصلا همهی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمیبینی 😍قسمت همهی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همهی منتظرا سبز کن 💚😍😍
۱۷سالگی عقد کردم ۱۹عروسی کردم الانم ۲۰سالمه تازه دارم برای بارداری اقدام میکنم بنظرم ۲۰تا ۲۴سال عالی ...
من حس میکنم تا ده سال بچه نمیخوام زیادک بچه دوس ندارم اصن ولی نامزدم میگ تش پنج سال
اون ۱۲, سال بزرگتره ازم البته..میگع اختلاف سنیم با بچه زیاد میشه اونموقع
وای حس میگنک ۵ سال خیلی کمههه
عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
15 ازدواج کردم۱۸ باردار شدم ولی بنظرم بازم جا داشت میتونه تا بعد بیست صبر کنه بعد مونده دوطرف بچه بخان یا نه من شوهرم از ی ماه بعد عروسی میگفت بچه دار شیم خودم نزاشتم ب زور نگهش داشتم تا ۱۸ سالگی
۱۷سالگی عقد کردم ۱۹عروسی کردم الانم ۲۰سالمه تازه دارم برای بارداری اقدام میکنم بنظرم ۲۰تا ۲۴سال عالی ...
جسارتا شما درستونو خوندین؟چون خودم تو این وضعم دارم میپرسم
حس نکردین هنوز نیاز ب بچه ندارین؟
15 ازدواج کردم۱۸ باردار شدم ولی بنظرم بازم جا داشت میتونه تا بعد بیست صبر کنه بعد مونده دوطرف بچه بخ ...
جسارتا شما درستونو خوندین؟چون خودم تو این وضعم دارم میپرسم
حس نکردین هنوز نیاز ب بچه ندارین؟