2777
2789

نه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چطور به نظر میاد؟

هیچ جور یه آدم معمولی بیشتر اون آدمی که این پوشش خانم رو عجیب میدونه اسکوله 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

واااا مثلاً اگه جوون باشه اسکل نیست، بعد میانسال باشه اسکله؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
یعنی چطور به نظر میاد؟

میانسال یعنی چند سال

من برای خودم نمی‌پسندم ولی اگه دلش اینه خب بپوشه رو دلش نمونه اما اگه مثلا ۴۰ به بالاست به نظرم تیپ های خانومانه تری هم باشه

مثلا بارونی بلند پالتو بلند یا کوتاه اینا شیکتره تا بلوز شلوار

تو فیلم سوجان  سیما تیر انداز بلوز شلواره 😐

خدایی تعجب کردم ولی خب انگار داره جا میوفته این چیزا 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁