2777
2789
عنوان

با شوهر کثیف و شلخته چ کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 41 پست
دوست دارم فرشته جون امضات قشنگ بود🥰

عزیزدلم منم دوستت دارم.زیبایی توی نگاه چشمای زیبات هستش❤️🦋🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطف دارین

🦋🦋🦋🦋🦋🦋❤️

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یا خدا مگه بچه اس زورش نمی رسه بنده خدا 😅

دیگه راهشو نمیتونم اینجا باز کنم عزیزم.دوستمون اونجا باید خلاقیت نشون بدن🫠🫠🫠

جالب بعضیا میگن افسردگی داره بله افسردگی میشه ولی اینهمه بوگندو تو خیابون نمیبینید چ زن چ مرد وقتی سوار تاکسی یا وسیله نقلیه عمومی میشیدیا هرجا دیگ  بو سگ مرده میدن  اینم یکی از همون بوگندوها خیلیا از اول کثیفن داره میگ مادرش هم همین بوده  داره میگ دوران عقد همین بوده بهش میگفته دوش بگیر لباس تمیز بپوش