2777
2789
عنوان

با شوهر کثیف و شلخته چ کنیم

655 بازدید | 42 پست

سلام شوهرم سه هفته ای میشه تو خونس و بیکاره فعلا..

تواین سه هفته فقط دو دفعه رفته حمام 

با همون لباسایی ک میره کوچه خیابون با همونا میاد میخوابه،حتی لباساشو هم عوض نکرده،دیگه حالم داره ازش بهم میخوره، دیشب بهش گفتم پاشو برو یه دوش بگیر حالم داره بهم میخوره دیگه 

میگه من چیکار بتو دارم😑

خستم کرده 

حالم از این رفتاراش بهم میخوره 

مامانش هم همینجور بود ک الان اینم اینجوریه

🥴🥴

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤮🤮

بهش  بگو  بیا  دوتایی  بریم  حموم    گولش  بزن 

یا تا وقتی  که  دوش نکرفته  باهاش رابطه  برقرار نکن  

بگو   دوست دارم  بری    حموم  عطر  زده  باشی  

تا  باهات  باشم

من حالم داره بهم میخوره نمیدونم خودش چجوری دووم میاره بخدا

یکی از علائم افسردگی همینه. تا ادامه پیدا نکرده ببر بندازش تو تشت شامپو و واجبی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

چرا خونس؟کارش تعطیل شده؟شاید ناراحته؟رابطه اینا خاست بگو گربه ای از اب فرار میکنی برو دوش بگیر تمیز ...

کارش ساختمونیه الانم ک سرده نمیشه کار کرد،یعنی حالم داره بهم میخوره بخدا

زودم قهر میکنه تا یچیز بهش میگم 

اگه مادر نبودم میذاشتم و میرفتم