2777
2789
عنوان

با شوهر کثیف و شلخته چ کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 41 پست
کارش ساختمونیه الانم ک سرده نمیشه کار کرد،یعنی حالم داره بهم میخوره بخدازودم قهر میکنه تا یچیز بهش م ...

اره عزیزم حق با شماست ولی حالا دور از شوخی بازم روحیاتشو شما بهتر میدونی شاید از اینکه فعلن کارش تعطیل شده فکرش ناراحته ی کم دلداریش بده بگو مشکلی نیست مرد ی کم تحمل میکنیم تا کارت درست شه ایشالا ک کاربهتری گیر میاری از این حرفا واسش بگو ته دلش گرم شه بعدش بگو حمومو داغ کزدم واست برو دوش بگی میخام بهت کادو بدم روز پدر نزدیکه  

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

برو تو حموم صداش کن واست یه لیوان اب بیاره بعدش خفتش کن بکش تو.انقدر بشورش تا تمیز شه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم حق با شماست ولی حالا دور از شوخی بازم روحیاتشو شما بهتر میدونی شاید از اینکه فعلن کارش تعط ...

اره خب راسش بخاطر بیکاری اعصابش داغون هس،اما اینی ک حمام نره درکش نمیکنم واقعا

آب بیاره؟ لاقل میگفتی شامپویی تیغی صابونی خاهر

خواستم دیگه زیاد بازش نکنم خاهر🫠

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

برو تو حموم صداش کن واست یه لیوان اب بیاره بعدش خفتش کن بکش تو.انقدر بشورش تا تمیز شه

خدا لعنت کنه مادرشو اونروزام ک عقد بودیم 

تا میگفتم لباس تمیز بپوش حمام برو 

مادرش سریع میگفت 

همه چیش خوبه ک 

کو که کثیفه 

ازونموقع دور برداشت

رهاش کردم به حال خودش،چون دیگه واقعا اعصابم نمیکشه

اشتباه کردی دیگه.وقتی انرژی یکی از زوجها پایینه،اون یکی باید بکشتش بالا.

خودت ببرش حموم و باهاش شوخی کن نذار روحیه ش داغون بشه که وقتی پول نداره دوسش نداری

وااای خیلی بده اینجور ادماا

واااای خدارو شکر کن ک با همچین ادمایی زندگی نکردی شوهر سابقم ازین بدتر بود انقدرم بوی سگ مرده میداد اگ دوماه حموم نمیبردمش اصصصلاااا حموم نمیرفت همه آدمایی ک باهاشون در ارتباط بودیم چ فامیل چ دوست و آشنا میگفتن شوهرت بو میده چقدر حالمون بهم خورد تو چجوری تحملش میکنه خفه نمیشی دیگ خودم هرروز ک میرفتم حموم ...من روز یکبار میرم...اونو هم می‌بردم حموم نمیومد ک هرررر کاری میکردم نمیومد حتی میخواستم ب بهونه های مختلف بکشونمش حموم نمیومد با اون سنگینی ب زور میکشیدم اونم ب دیوار دستشو می‌گرفت نمیومد خلاصه اوایل سخت بود کشوندن ب حموم بعدها خیلی اسون نمیومد خیلی سختم ن ولی بعد سه ماه دیگ راحت‌تر میبردمش حموم میشستم .....واقعا الان اسی رو از عمق وجودم درکش میکنم

.

اشتباه کردی دیگه.وقتی انرژی یکی از زوجها پایینه،اون یکی باید بکشتش بالا.خودت ببرش حموم و باهاش شوخی ...

همین چن روز پیش یه دعوای اساسی با من راه انداخت سر تمیز بودن 

سر اینکه وقتی باهم یجا میریم تمیزی شوهرم آبرو منم هس 

خونواده شوهرم چشمشون رو منه 

میگن زنش بهش حرفی نمیزنه 

بخدا من خودم خسته شدم و این دست بر نداشت

واااای خدارو شکر کن ک با همچین ادمایی زندگی نکردی شوهر سابقم ازین بدتر بود انقدرم بوی سگ مرده میداد ...

وای مث من بخدا...

برادرشوهرام همه تمیز 

شوهر من وقتم ک بره حمام یه شامپو و لیف نمیزنه 

همین فقط بره زیر آب و بیاد..

حولشو تازه شستم وقتی از حمام میاد بخدا با چشام دیدم ک همون لحظه پر از خاک شده

مامانم میگه این چ وضعشه

ولی چی بگم 

چی دارم ک بگم؟؟؟

بهش میگم بلندشو برو حمام پتو و ملافه هارو کثیف میکنی 

میگه مگه خیلی میشوری ک کثیف بشن😑

همین چن روز پیش یه دعوای اساسی با من راه انداخت سر تمیز بودن سر اینکه وقتی باهم یجا میریم تمیزی شوهر ...

ای بابا خدا بهت صبر بده عزیزم.بعضی ها واسه حموم تنبلن خیلی باید کمکشون کردش.باهاش بشین با مهربونی صحبت کن تا به حرفت گوش کنخ