2777
2789
عنوان

شعور چیز خوبیه ک مادرشوهر من نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 50 پست
واقعااا آخه من خودم خیلی جدیم تو خوابم حتی تلفنم میکشم

ببین ده ساله ازدواج کردم می‌دونه همسرم دیر نهار میاد و ما بعد از ظهر حتما می‌خوابیم 

بارهاااااااا شده وسط خوابمون سر چیزای چرت زنگ زده 😐

الآنم برای ی کار سرپایی رفتن بیمارستان همسرم رفته هیچ کاری هم از من برنمی‌آید برا چی چهار صبح ب من زنگ میزنی اخه

این کاربری دست چند نفره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون شما رو عضو خودشون میدونن. والا عقلش میرسه ۴ صبح زنگ نزنه.و فک میکنه شما هم نگران اونایی.غافل از ...

وا 

اونا بیمارستانن، عروسشون از خونه چه کاری از دستش فرماید انجام بده ساعت ۴ صبح؟

برای یه کار سرپایی هم هیچکس تا حالا نمرده

ببین ده ساله ازدواج کردم می‌دونه همسرم دیر نهار میاد و ما بعد از ظهر حتما می‌خوابیم بارهاااااااا شده ...

من رک گفتم لطفا صبحا تا ۱۲ زنگ نزنید تلفنم میکشم گوشیمم سایلنت شما هم ظهرا تلفن بکش گوشیتم سایلنت کن چند بار زنگ میزن میبین کسی پاسخگو نیست

وا اونا بیمارستانن، عروسشون از خونه چه کاری از دستش فرماید انجام بده ساعت ۴ صبح؟برای یه کار سرپایی ه ...

حتما کاری داشته

حالا بمیره هم چه اهمیتی داره

ایشون خوابش خراب نشه بقیه چیزا مهم نیس

از ماست که بر ماست
اون شما رو عضو خودشون میدونن. والا عقلش میرسه ۴ صبح زنگ نزنه.و فک میکنه شما هم نگران اونایی.غافل از ...

منم یه بار دزد اومده تو ساختمون به مرد همسایه ۵ صبح زنگ زدم😂

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

منم یه بار دزد اومده تو ساختمون به مرد همسایه ۵ صبح زنگ زدم😂

حتما کاری داشتهحالا بمیره هم چه اهمیتی دارهایشون خوابش خراب نشه بقیه چیزا مهم نیس

بنظرم انقدر این موضوع تکرار شده و همونطور که استارتر گفت سر چیز های بی اهمیت زنگ زدن و بدخوابشون کردن که ایشون  سایلنت کرده 

من رک گفتم لطفا صبحا تا ۱۲ زنگ نزنید تلفنم میکشم گوشیمم سایلنت شما هم ظهرا تلفن بکش گوشیتم سایلنت کن ...

بعضی وقتا واقعا یادم می‌ره 

بارها هم اینه جوابش عه خواب بودین؟؟؟؟ینی تو نمیدونی؟؟بارها هم اینجوری بی جواب مونده ولی از رو نمیره 

این کاربری دست چند نفره 
بنده خدا کاری داشته زنگ زده

نه عزیزم قبول کنیم کار مادرشوهره خیلی زشت بوده،چون عروس توی خونه چه کاری از دستش بر میاد انجام بده،جز اینکه بهش استرس وارد میشه.

حالا زنگم که زده خیلیم مهم نیست

بنده خدا کاری داشته زنگ زده

نه عزیزم قبول کنیم کار مادرشوهره خیلی زشت بوده،چون عروس توی خونه چه کاری از دستش بر میاد انجام بده،جز اینکه بهش استرس وارد میشه.

حالا زنگم که زده خیلیم مهم نیست