2777
2789
عنوان

شعور چیز خوبیه ک مادرشوهر من نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 50 پست
نه عزیزم قبول کنیم کار مادرشوهره خیلی زشت بوده،چون عروس توی خونه چه کاری از دستش بر میاد انجام بده،ج ...

با پسرش کار داشته

بعد اون چون خودش نگرانه فک میکنه عروسش هم از نگرانی خوابش نمیبره😏😏😏

از ماست که بر ماست
بنظرم انقدر این موضوع تکرار شده و همونطور که استارتر گفت سر چیز های بی اهمیت زنگ زدن و بدخوابشون کرد ...

افرین دقیقا من کلا جواب آدمای بی منطق رو نمیدم برا همونم برا اون خانم ریپلای نزدم 

تو بشین فک کن پدرشوهرم برا ی کار سرپایی صبح زود باید بیمارستان باشه همسرم رفته باهاشون منم ی بچه ی کوچیک دارم واقعا نه میتونم برم بیمارستان نه اصلا کاری ازم بر میاد حتی اگه چهار صبح زنگ بزنه و کاری بخواد کاری ازم بر نمیاد درثانی پسرش اونجاست احتمالا ی حرف چرت داشت بزنه 

این کاربری دست چند نفره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پسرش کار داشتهبعد اون چون خودش نگرانه فک میکنه عروسش هم از نگرانی خوابش نمیبره😏😏😏

به گوشی عروسه مگه زنگ نزده؟من اینطور متوجه شدم.

بیشتر عروسا به هیچیشون نیست به خانواده شوهر چیزی شه،خود خانواده شوهر با کاراشون هم مسببش هستن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اون شما رو عضو خودشون میدونن. والا عقلش میرسه ۴ صبح زنگ نزنه.و فک میکنه شما هم نگران اونایی.غافل از ...

دقیقا، و اینکه سایلنت بوده و تازه دیده این همه سروصدا به پا کرده 

به گوشی عروسه مگه زنگ نزده؟من اینطور متوجه شدم.بیشتر عروسا به هیچیشون نیست به خانواده شوهر چیزی شه،خ ...

عزیزم همسرم اونجاست 

بعدم ی آزمایش ساده نگرانی داره ؟راستشو بخام بگم از مادرشوهرم متنفرم بمیره هم نگرانش نمیشم ولی برا همسرم ناراحت میشم ولی پدرشوهرم نه آدم خوبیه خیلی هم بهش محبت دارم ولی واقعا ی آزمایش ساده نگرانی ندارد برام نگرانم نیستم 

ولی ب نظرم باید عقلش می‌رسید چهار صبح ب کسی ک هیچ کاری ازش برنمیاد و ی بچه ی کوچیکم داره زنگ نمیزنن

این کاربری دست چند نفره 
گوشی سایلنت بود صدایی هم نشنیدید پس دیگه اوقات تلخی نداره عزیزم بهش فکر نکن

عصبانیم 

اولین بار نیست دلم میخواست خودش عقلش می‌رسید نه اینکه من مانع بشم

این کاربری دست چند نفره 

چطور وقتی میخوابید تلفتو از برق میکشید،خدایی نکرده شاید اتفاق بدی افتاد وکسی به کمکتون نیاز داشت،من تنها بودم تو خونه با پدرم که صبح پاشدم دیدم نفس نمیکشه زنگ زدک به خواهرم اگه جوابمو نمیدادن منم میمردم تا برسن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
افرین دقیقا من کلا جواب آدمای بی منطق رو نمیدم برا همونم برا اون خانم ریپلای نزدم تو بشین فک کن پدرش ...

این که گفتید بعد از ظهر ها هم زنگ میکنه برای مسایل پیش پا افتاده مشکل داره

وگرن اگه اولین بار بود زنگ میزد آدم میگفت حتما کار مهمی داره

ولی مادرشوهر شما یکاری کرده که سابقه ش خراب شده😅 آدم باورش نمیشه دگ کار مهم داشته باشه

چطور وقتی میخوابید تلفتو از برق میکشید،خدایی نکرده شاید اتفاق بدی افتاد وکسی به کمکتون نیاز داشت،من ...

تلفن خونه دیگه اینجا نداریم شکر خدا 

بعدم این قضیه آنقدر تکرار شده دیگه واقعا برامون بی اهمیت شده کار واجبی هم باشه بی جواب میمونه چون از بس وقت و بی وقت زنگ زدن 

این کاربری دست چند نفره 
تلفن خونه دیگه اینجا نداریم شکر خدا بعدم این قضیه آنقدر تکرار شده دیگه واقعا برامون بی اهمیت شده کار ...

درسته کارش زشت بوده 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
این که گفتید بعد از ظهر ها هم زنگ میکنه برای مسایل پیش پا افتاده مشکل دارهوگرن اگه اولین بار بود زنگ ...

دقیقا 

من الان عصبیم 

چرا باید وقتی همسرم اونجاست ب من زنگ بزنی آخه اونم چهار صبح درحالیکه میدونی ی بچه کوچیک حساس ب سروصدا دارم 

اونم نه ی بار سه بار 

واقعا هیچ کاری ازم بر نمیاد بخام چهار صبح براش انجام بدم و مطمئنم کار واجبی نداشته خودش باید شعورش برسه مزاحم نشه ک نمی‌رسه 

این کاربری دست چند نفره