2777
2789
عنوان

شعور چیز خوبیه ک مادرشوهر من نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 50 پست
اون شما رو عضو خودشون میدونن. والا عقلش میرسه ۴ صبح زنگ نزنه.و فک میکنه شما هم نگران اونایی.غافل از ...

یعنی اگه عروس حالش بد بود و قرار بود صبح زود بره درمانگاه می تونست همون ساعت زنگ بزنه خونه مادرشوهر و انتظار داشته باشه همشون بیدار باشن و تسبیح به دست در حال دعا کردن برای سلامتی عروس باشن

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی اگه عروس حالش بد بود و قرار بود صبح زود بره درمانگاه می تونست همون ساعت زنگ بزنه خونه مادرشوهر ...

لطفا با کلمات بازی نکنید

ایشون جوونه و معمولا محتاج کمک کسی نیست

وقتی سن بالا میره توان شخص کم میشه و هم از لحاظ روانی احتیاج به همدردی داره

حالا شما غصه نخور ایشون سایلنت بوده و بیدار نشده

از ماست که بر ماست
لطفا با کلمات بازی نکنیدایشون جوونه و معمولا محتاج کمک کسی نیستوقتی سن بالا میره توان شخص کم میشه و ...

حالا چون عروس جوان هست هر کاری باهاش بکنند عیبی نداره؟ مادرشوهرش به بقیه بچه هاش هم زنگ زده تا اونها رو هم بیدار کنه؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

حالا چون عروس جوان هست هر کاری باهاش بکنند عیبی نداره؟ مادرشوهرش به بقیه بچه هاش هم زنگ زده تا اونها ...

زنگ زدن هر کاری نیس

بعد اون فک میکنه خونه پسرش زنگ زده

از ماست که بر ماست
عزیزم همسرم اونجاست بعدم ی آزمایش ساده نگرانی داره ؟راستشو بخام بگم از مادرشوهرم متنفرم بمیره هم نگر ...

بله عزیزم حق با شماست،نباید زنگ میزد

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗