2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا هیچ معجزه‌ای نمیکنه ب طور عجیبی نمیخواستم باور کنم با اینکه خودمم میدونستم همه‌اش میگفتم ن خدا معجزع میکنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

هر اشتباهی که تو زندگی بصورت علنی دراومده قبلا یکی تذکر داده که گارد گرفتیم و انجامش دادیم تا تجربه اش کنیم و بعد متوجه شدم حق با اونا بوده

چون کاملا بصورت احساسی توی گود هستیم و اونایی که خارج گودن با منطق نگاه میکنن، برای همین هرکسی برای بقیه بهتر نسخه میپیچه و به خودش که میرسه نمیتونه چون احساس درگیره

خدا هیچ معجزه‌ای نمیکنه ب طور عجیبی نمیخواستم باور کنم با اینکه خودمم میدونستم همه‌اش میگفتم ن خدا م ...

میکنه برای هر کی بخواد من جزئش اون عده نبودم و نیستم.هروفت یه چیزی حتی ساده ازش خواستم اون روش رو بهم نشون داده

خدا معجزه می‌کنه اما هرجا صلاح بدونه. نه هرجا من و شما دلمون بخواد

من ندیدم حقیقتا فقط ی بار خواستم ازش و نکرد،خدا هیچ وقت نظمش رو بهم نمیزنه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خدا هیچ معجزه‌ای نمیکنه ب طور عجیبی نمیخواستم باور کنم با اینکه خودمم میدونستم همه‌اش میگفتم ن خدا م ...

پشت هر مصیبت و تلخی که انسان سپری میکنه حکمتی هست و تو زمان درست اون اتفاق که باید میوفته

که در آینده متوجه این میشه اگر اون زمان که میخواست اون اتفاق می‌افتاد همه چی خیلی بدتر میشد

میکنه برای هر کی بخواد من جزئش اون عده نبودم و نیستم.هروفت یه چیزی حتی ساده ازش خواستم اون روش رو به ...

من ندیدم هیچ وقت ب عمرم، ن اوچیزی ک ممکنه باید شرایطش فراهم شه ها اون چیزی ک فقط خدا میتونه انجام بده نشده ببینم

پشت هر مصیبت و تلخی که انسان سپری میکنه حکمتی هست و تو زمان درست اون اتفاق که باید میوفتهکه در آینده ...

چ حکمتی توی از دست دادن تنها خواهرم بود نمیدونم

چه حکمتی توی مریضی بودنم و رفتن زیر تیغ جراحی تز س ماهگی و نمردن و موندنم و دیدن داغ خواهرم نمیدونم

اصلا دلیل و حکمت دنیا اومدنم وقتی از اول عمرم لذت نبردم و فقط تماشاچی بودم نمیدونم حتی الان حکمت زنده بودنم و نمردنم‌رو نمیدونم. خدا ک دید من تنهام چرا تنهاترم کرد، نمیدونم.

من از روی خوشی این حرف رو نزدم، وقتی دکتر مبگفت معجزه نیست واقعا نبود و نشد

خیلی چیزا بوده ولی ۱۵سالم بود دوستم گفت خیلی فاز همه‌چیز دون برداشتی اول عصبانی شدم ولی بعدش دیدم راست میگه و هنوزم متاسفانه ادامه داره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

خود وجود من و تو معجزه هست قرار نیس چون دعامون به هر دلیل برآورده نشد انکار کنیم قدرت خدا رو عزیزم مارهای خداوند روی حکمتت ناامید نباش

چ حکمتی توی از دست دادن تنها خواهرم بود نمیدونمچه حکمتی توی مریضی بودنم و رفتن زیر تیغ جراحی تز س ما ...

شاید برای اینکه همش گفتی چرا من

یکبار به داشته هات نگاه کن فرصت زندگی داری

همه ما عزیزی داریم که به خاک سپردیم تو سنین مختلف کودک جوون و کسی که عمری گذرونده تولد بخشی از چرخه زندگیه مرگ هم همینطور 

اما عزیز زندگی ادامه داره خودتو به جریان رودخونه بسپار

و قبل از هرکسی بدون تو خدارو داری باهاش رفاقت کن اونوقت قشنگیارو میبینی

خود وجود من و تو معجزه هست قرار نیس چون دعامون به هر دلیل برآورده نشد انکار کنیم قدرت خدا رو عزیزم م ...

من منکر قدرت خدا نشدم فقط میگم معجزه نمیکنه خب راسته کدوم چیز غیر ممکنی ک همه‌ی شرایط ب روش بسته دیدید اتفاق بیافته. بالاترم گفتم من حکمت خدا رو نمیفهم و این جمله ک میگن قسمت بوده رو نمیتونم قبول کنم