2777
2789
چ حکمتی توی از دست دادن تنها خواهرم بود نمیدونمچه حکمتی توی مریضی بودنم و رفتن زیر تیغ جراحی تز س ما ...

خدا رحمت کنه خواهرتون 

خداوند صبرت بده

وقت رفتنش بوده عزیزم 

اونایی بعد از مرگ اونا زندگی شیرین‌ترین دارن مطمئن باش 

بدون تینا همش دلیل داره خدا عوض تلخی این داغ زو بهت میده فقط صبوری کن

خدای نکرده کفر نگو

شاید برای اینکه همش گفتی چرا منیکبار به داشته هات نگاه کن فرصت زندگی داریهمه ما عزیزی داریم که به خا ...

ب همون خدا قسم با وجود تمام مشکلاتم هیچ هیچ وقت گله نکردم هیچ شاکرم بودم ولی این آخری بد ضربه بهم زد.

خدا خودش میدونه من چی کشیدم و چ وضعی دارم نمیدونم چرا همچین کاری کرد هرچند کاهلی پزشک و دروغ ی نفر اول موجب مرگ خواهرم شد 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت کنه خواهرتون خداوند صبرت بدهوقت رفتنش بوده عزیزم اونایی بعد از مرگ اونا زندگی شیرین‌ترین دا ...

کفر نمیگم ولی دیگه خدا رو هم صدا نمیزنم.

این که میگن وقت رفتنش بود رو هم قبول ندارم دکترها خیلی کاهلی کردن خیلی 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
به خودت زمان بده دلتو آروم کن و صافبزار گذر زمان ابهامات زندگیتو برات شفاف کنه

نزدیک ی ساله روز ب روز بدتره، من حتی ب زور واسه درمان خودم میرم زمان چی رو میخواد شفاف کنه وقتی همه‌چی اط قبل مشخص بود

کفر نمیگم ولی دیگه خدا رو هم صدا نمیزنم.این که میگن وقت رفتنش بود رو هم قبول ندارم دکترها خیلی کاهلی ...

الهی گلم

خدا به دلت آرامش بده و عوض داغ رو برات جبران کنه

کفر نمیگم ولی دیگه خدا رو هم صدا نمیزنم.این که میگن وقت رفتنش بود رو هم قبول ندارم دکترها خیلی کاهلی ...

الهی گلم

خدا به دلت آرامش بده و عوض داغ رو برات جبران کنه