2777
2789
عنوان

درامد پسر سخن ران

201 بازدید | 18 پست

سلام یکی از همسایه هامون پسرش سخنرانی میکنه  انگیزشی مذهبی  فن بیان هم اموزش میده  ۱۸ سالشه هم سن من  ماشین داره بنظرتون چقدر درامد داره  درضمن یه جا در ارتش هم سخنرانی کرده  خیلی ازش خوشم میاد همه میگن خیلی مهربونه ولی بنظر من مغرور نظرتون دربارش چیه 

۱۸ سال ماشین داره!؟🫠

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا همان جستجوی درامد سخن ران

یک سخنران خوب در ایران بالای ۱۰ میلیون درآمد دارد و سخنرانان درجه یک بالای ۱۵۰ میلیون تومان فقط از سخنرانی درآمد دارند و سایت آنها هم قطعاً بالای ۱۰۰ میلیون فروش دارد.۱۳ مرداد ۱۳۹۹

۷ شغل پر درآمد که به آن فکر نکرده اید - رابینز

از گوگل گرفتم

یا همان جستجوی درامد سخن رانیک سخنران خوب در ایران بالای ۱۰ میلیون درآمد دارد و سخنرانان درجه یک بال ...

اره سخنرانی میکنه خیلی چشم و دل پاکه من ازش خوشم میاد بنظرتون باهاش دوست بشم

اگه فقط در حد دوستی میخوای میگم اره موقعیت پیش اومد چراغ سبز نشون داد باهاش دوست شو

اما اگر واسه ازدواج میخوایش، خیلی سرسنگین و سر به زیر باش جلوش، حتی چراغ سبزم نشون داد نباید سریع قبول کنی اخرشم باید بگی ترجیح میدم اول خانوادم مطلع بشن

اگه مذهبیه اجتمال اینکه بخواد وارد رابطه دوست دختر دوست پسری بشه زیاد نیست 

خیلیم جوونه 

ولی خوب اکه آدم خوبیه چرا که نه