2777
2789
عنوان

لوازم برقی ایرانی چه برندی خوبه

101 بازدید | 20 پست

خانمها برای لوازم برقی برند ایرانی یخچال و ماشین لباسشویی چی گرفتین راضی بودین بی صدا باشه 

هیمالیا _ایکس ویژن ،دیپوینت، اسنوا ، جی پلاس ،الکترو استیل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من لباسشویی ام زیروات هست قیمتش هم تو رنج مدلای ایرانی ازش راضی ام. دو تا از دوستام اسنوا دارند راضی اند.

مبارکتون باشه هر چی خریدین

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

من یخچال لباسشویی و ظرفشویی و دوو برداشتم خیلییییی راضیم

دوو آره منم شنیدم ولی بودجه ام نمیدونم میرسه یا نه لباسشویی و یخچال باهم میخوام حدودی تا ۸۰ الی ۹۰ در بیاد 

من لوازم برقیام سیمارانه یخچالم جی پلاسهلباسشوییم پاکشوماعهتلوزیونم ایکس ویژنهاز همشونم راضیم

الان خیلیا جی پلاس و پاکشوما تعریف کردن خیلی دو دل بودم الان اکثرا گفتن خوبه پس همینارو میگیرم 

دوو آره منم شنیدم ولی بودجه ام نمیدونم میرسه یا نه لباسشویی و یخچال باهم میخوام حدودی تا ۸۰ الی ۹۰ د ...

دوو دختر عمم داره هنو یکسال نشده بورد یخچالش سوخته

لباسشوییشم به صدا افتاده

بعد به نمایندگی زنگ زده اومدن گفته اشتباه کردین دوو خریدین 

پشتیبانی خوبی نداره

متاهل🧸

دوو آره منم شنیدم ولی بودجه ام نمیدونم میرسه یا نه لباسشویی و یخچال باهم میخوام حدودی تا ۸۰ الی ۹۰ د ...

میتونی یخچال ازین بالاو پایینیا برداری مال من سایذه اما معمولیاشم عالیه فک کنم حدودا۳۰بشه لیاسشوییم  ۲۵ ۳۰ایناس میتونی بخری ولی برنده عالی 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دوو دختر عمم داره هنو یکسال نشده بورد یخچالش سوختهلباسشوییشم به صدا افتادهبعد به نمایندگی زنگ زده او ...

۳ساله دارم بهترین مارکی بود ک می‌تونستم بخرم دوستم همزمان با من ازدواج کرد جی پلاس خرید لباسشوییش سوخت عوض کرد یخچالشم ب صدا افتاد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار