من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شایدم بادی گربه ای چیزی بوده شایدم چیزی افتاده یا از خونه همسایه است هوشیار باشید ولی زیاد استرس ندا ...
ایشالا ولی در میخواست باز بشه انگار ی نفر داشته بازش میکرده واسه همین دو قفله کردم درو ک نتونن باز کنن..بیشتر واسه پسرم میترسم وگرنه خودم زیاد مهم نیستم
یاد یه بنده خدایی افتادم تعریف میکرد توی روز یکی وارد خونه شده اینا هم توی پذیرایی دراز کشیدن و پتو رو سرشون بعد دختره فهمیده یکی وارد خونه شده از زیر پتو دید میزده گذاشتن کارشو کرده رفته خورده ریز دزدیده بوده این قضیه مال چند سال پیش بوده ما باورمون نشد ولی الان که فکر میکنم اگرم یه درصد واقعی بوده چه جراتی داشته دزده که کسی خونه بوده اومده و چه فازی داشته حداقل قصد جونشون نکرده الان اینجوری نیستند دزدن دزدای قدیم 😂