2777
2789
عنوان

ی نفر اومد تو حیاط خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی الان دزد باید خیلی ناشی باشه بیاد دیگه صبحه 

بعد یه چیزی هم خوبه انجام بدید اگر با هزینه اش مشکلی ندارید و خصوصا اگر خونه بزرگه با توجه به اینکه ویلایی هم هست چند تا دوربین نصب کنید که هم از داخل خونه بتونید چک کنید همه جا رو مخصوصا حیاط رو ، هم وقتایی که بیرون هستید البته اونم برای دزد حرفه ای راه در رو داره ولی از هیچی بهتره 

اون خانواده اگه اشتباه نکنم رشتی ۲ سال گروگان بودن🦦..ادم اینارو میشنوه بیشتر میترسع

نه ما از رشت نیستیم از اقوام خودم هستند 

حالا من موقع شنیدنش اون موقع نوجوون بودم ولی تصور کردم خودم جای اونا بودم قطعا سوتی میدادم زیر پتو و دزده میفهمید بیدارم به صورت اکشن باهام آشنا میشد😂

ولی الان دزد باید خیلی ناشی باشه بیاد دیگه صبحه بعد یه چیزی هم خوبه انجام بدید اگر با هزینه اش مشکلی ...

تو خونه کرایه نشینیم ثاب خونه باید نصب کنه ک نمیکنه شوهر منم بیخیاله

تو خونه کرایه نشینیم ثاب خونه باید نصب کنه ک نمیکنه شوهر منم بیخیاله

خونه ویلای حیاط بزرگ من به جا تو ترسیدم اگه شوهرت شبها نیست اپارتمان بگیرید خیلی امن تر هست حالا تاصبح چیزی نمونده بیدار بمونید صبح بخوابید 

استارتر چی شد صداها قطع شد

اره وانمود کردم با پلیس دارم حرف میزنم ی نیم ساعتی هس صدا نمیاد ن کسی میزنه به شیشه نه درو هل میده..فقط میترسم بخوابم مجبورم تا روز بشه بیدار بمونم

خونه ویلای حیاط بزرگ من به جا تو ترسیدم اگه شوهرت شبها نیست اپارتمان بگیرید خیلی امن تر هست حالا تاص ...

شوهرم میگه نمیتونم تو اپارتمان الا و بلا ویلایی بیشتر هم بخاطر ماشینشه ک جلو چشمش باشع