2777
2789
عنوان

تو خدا به مهمون چطور بگم نیاید که ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 122 پست
میدونی آخه اونا خودشون ،خیلی تمیزن یعنی خیلیا منم چند بار اومدن خونه م تمیز بوده ولی الان واقعا کثیف ...

دقیقاااا به این نتیجه رسیدم کسی دعوتمم کرد نرم

چون بعدش عین یه بار دعوتشون رو دوشمه و کاملاااا هم انتظار دارن قشنگ میگن یا تو حرفاشون مشخصه

عزیزم خیلی به خودت سخت میگیری. اگه بچه داری اینطور نباش اونا هم ببینند مادرشون غمگینه غصه میخورن. فر ...

ببین اصلا نمی تونم 

یه کاربری دیگه دارم ،بیشتر از جزیات زندگیم توی اون میگم ،اگر بدونی از چه افسردگی دوهفته گذشتم ،فقط تاپیکای اون کاربریمو یه نگاه کنی 

به خاطر مریضیمم زیاد نتونستم به خونه برسم واقعا واقعا خیلی خیلی کثیف شده ،تا دوهفته پیش جواب آزمایشام اومد ،که چیزی نبود ، منم دیگه خونه رو گذاشتم برای خونه تکونی عید بیشتر میرم بیرون که روحیم خوب بشه ، کم کم دارم از اون حالت افسردگی توهم بیماری در میام،

ادمیم با وسواس فکری به خدا تا عمر دارم اگر بیان یادم نمیره باز حالم بده میشه 

چون اوناهام می‌دونم اگر کثیف باشه یا نتونم غذا رو خوب در بیارم پشتم حرف میزنن ،حالم بدتر میشه ،اگر اینجوری بشه 

یا شوهرم رو راضی کنم ببرمشون رستوران بگم دارم رنگ میزنم بیاید رستوران ،که فکر نکنن به خاطر خسیسی دارم میگم نیایین خونه م

یا از الان شروع کنم به تمیز کاری هر چی وسایل اضافه بریزم تو پلاستیک بزرگ برم بزارم انباری پایین 

فرش اتاق خوابه بیارم بندازم پذیرایی ،تو اتاقم رو فرشی بندازم 

شامم تعارف نکنم اصلا که بمونن ،البته با شناختی که دارم میمونن 

میدونم 

یا دل بزنم به دریا بگم نیایین که می‌دونم به خاطر همین حرفمم یه افسردگی دیگه میگیرم 

البته هر مورد حساب کنم فکر نکنم بریم رستوران جوجه وکباب بگیریم ،با تو خونه درست کنم ،فرقی کنه تو قیمت چون تو خونه باید میوه اینا هم بگیرم 

حالا نظرت چیه با شرایط روحیم کدوم بهتره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رستوران که خیلی برات خرج برمیداره سخت نگیر بذار بیان برن انگار حالا خودشون چی هستن انقدر گنده نکن بق ...

ببین اصلا نمیتونم 

یه کاربری دیگه دارم بیشتر حزیات زندگیم توی اون می‌نویسم اگر بدونی از چه افسردگی دوهفته گذشتم ،فقط تاپیکای اون کاربریمو یه نگاه کنی 

به خاطر مریضیمم زیاد نتونستم به خونه برسم واقعا واقعا خیلی خیلی کثیف شده ،تا دوهفته پیش جواب آزمایشام اومد ،که چیزی نبود ، منم دیگه خونه رو گذاشتم برای خونه تکونی عید بیشتر میرم بیرون که روحیم خوب بشه ، کم کم دارم از اون حالت افسردگی توهم بیماری در میام،

چون اوناهام می‌دونم اگر کثیف باشه یا نتونم غذا رو خوب در بیارم پشتم حرف میزنن ،حالم بدتر میشه ،اگر اینجوری بشه 

یا شوهرم رو راضی کنم ببرمشون رستوران بگم دارم رنگ میزنم بیاید رستوران ،که فکر نکنن به خاطر خسیسی دارم میگم نیایین خونه م

یا از الان شروع کنم به تمیز کاری هر چی وسایل اضافه بریزم تو پلاستیک بزرگ برم بزارم انباری پایین 

میدونم 

یا دل بزنم به دریا بگم نیایین که می‌دونم به خاطر همین حرفمم یه افسردگی دیگه میگیرم 

البته هر مورد حساب کنم فکر نکنم بریم رستوران جوجه وکباب بگیریم ،با تو خونه درست کنم ،فرقی کنه تو قیمت چون تو خونه باید میوه اینا هم بگیرم 

ببین اصلا نمی تونم یه کاربری دیگه دارم ،بیشتر از جزیات زندگیم توی اون میگم ،اگر بدونی از چه افسردگی ...

قیمت رستوران نمی‌دونم ولی با هر کدوم راحت تری. به شوهرت بگو ببین چی میگه. اگه رستوران نشد از همین الان وسایل اضافه رو جمع کن بریز انباری. فرشت یه جارو بکش. اونجا ها که خیلی کثیفه شامپو بکش. روش هم روفرشی بنداز و غذا تو آماده کن.‌چیزی نمیشه ببین من مثل شما بودم تازه کسی نبود کمکم کنه.

ابنم خوبه به شوهرم بگم ببینم قبول میکنه ببرمشون رستورانی جایی ،بگم دارم خونه رو رنگ میکنم آخه هفته پ ...

فرشات رو جمع کن یک عکس هم بگیر از خونت بده براشون ببین دروغ نمی گی  بگو فرشا رو دیرز دادیم قالی شویی روم نشد بهتون بگم ،فرش رو جمع کن بده بشورن ،بگو هفته اینده بیایید ،خودتم هفته اینده زنگ بزن دعوتشون کن حداقل خونت تمیزه ،منم فرشام کثیفه همش استرس دارم یکی زنگ بزنه بگه می خواهیم بیاییم ،اشتباه از دایی ت بوده که بیخبر می خواستن بیان والا درستش اینه ادم  از روز قبل زنگ بزنن ، ما رسممون اینه از قبل زنگ می زنیم اجازه می گیریم از صاحب خونه 

فرشات رو جمع کن یک عکس هم بگیر از خونت بده براشون ببین دروغ نمی گی بگو فرشا رو دیرز دادیم قالی شویی ...

نه عکس اینا که نمی‌گیرم 

ببینم شوهرم. و میتونم راضی کنم بهشون بگم بریم رستوران فرشامو جمع کردم از بعد از ظهرم رنگ کار میخواد بیاد 

خدا کنه شعورشون برسه بگن بعدش میایم 

واقعا هم من قصد داشتم تو بهمن خونه رو رنگ کنم 

شوع م رو راضی کنم هزینه رستوران خونه یکی میشه ،چون خونه باید میوه واینام بگیرم 

داییم که نمی‌خواد بیاد .دختراش که سه تا هستن مجردی میان با بچه هاشون ،کلا آدمای خوش گذرونی هستن همه جا میرن،من یه ماه پیش خونشون بودن سریع میخوان پاشن بیان 

بعد هم مطمیم شام میمونن چون انقدر پر حرف اینا هستن به یکی دوساعت راضی نمیشن ازینایی که قلیون میزارن تا صبحم میشینن 

بزار به شوهرم بگم ببینم راضی میشه ،دستمونم خیلی خالیه 

بیان خونه هم همون هزینه میشه فرقی نداره 

چون تو خونه میوه هزار تا ویز دیگه هم میخوان 

بگو کار پیش اومد برنگشتم

میفهمن دروغ گفتم 

می‌خوام پیام بدم بگم دارم رنگ میکنم ،دژرپز خوایم نبود بگم 

یا شوهرم رو راضی کنم بگم ببرمشون رستوران ،بگم بیاین بریم رستوران دارم رنگ میکنم خودشون شعورشون برسه بگن برای بعد 

از استرس می‌خوام سرمو بزنم به دیوار 

شوهرم میخواد دوساعت غر بزنه که خونه رو تمیز نگه دار اینجوری نشه 

بگو کار پیش اومد برنگشتم

میفهمن دارم دروغ میگم ،نمیخوام رابطه باهاشون بهم بریزه بدونی از چه افسردگی دوهفته گذشتم ،فقط تاپیکای اون کاربریمو یه نگاه کنی 

میدونم 

نه عکس اینا که نمی‌گیرم ببینم شوهرم. و میتونم راضی کنم بهشون بگم بریم رستوران فرشامو جمع کردم از بعد ...

والا اگه دختراش بخوان بیان اصلا خجالت نداره راستش رو بگو بر من بارها پیش اومده راستش گفتم دقیقا یک سال پیش بعد از ۱۳ به در عموم گفت منم گفتم فرشام رو دادم بشورن هفته بعد بیایید، اشکال نداره حالا دختر دایی که اصلا خجالت نداره مگه ادم رو دربایسی داره بگو فرشام رو جمع کردم کارم تموم شد زنگ بهتون می زنم خودت رو هم تو خرج ننداز ،حالا اگه سختت برید رستوران سنتی بهشون بگو فرشام جمع کردم دیگه نخوان بیان خونتون 

والا اگه دختراش بخوان بیان اصلا خجالت نداره راستش رو بگو بر من بارها پیش اومده راستش گفتم دقیقا یک س ...

عزیزم آخه دیروز زنگ زدن فک کنم خیابون اطراف خونه ما بودن ،خپاستن بیان منم گفتم نیستم ،فردا هستم خواستید بیاین ،

اصلا فک نمیکردم بگن می‌آییم ،البته پیام داده گفته می‌آییم فردا من هنوز جواب ندادم 

به نظرت این پیام بده 

سلام آزاده جان ،من الان پیامتو دیدم راستش من دیروز روم نشد بگم فرشامو دادم قالی شویی ودارم خونه رنگ میزنم ،

بیایید شب بریم رستوران اون هفته هم تولدم بود ،بر ای تولدم به آرزو و نسرینم بگو ببین چی میگن ،بریم رستوران دل انگیز شب 

خونم خیلی بهم ریخته بوی رنگ میده 

قیمت رستوران نمی‌دونم ولی با هر کدوم راحت تری. به شوهرت بگو ببین چی میگه. اگه رستوران نشد از همین ال ...

این پیام چطور بدم،میخوام یه پیامی باشه خودشون منصرف بشن 

مستقیم نکن میاین 

سلام آزاده جان ،من الان پیامتو دیدم راستش من دیروز روم نشد بگم فرشامو دادم قالی شویی ودارم خونه رنگ میزنم ،

بیایید شب بریم رستوران اون هفته هم تولدم بود ،برای تولدم به آرزو و نسرینم بگو ببین چی میگن ،بریم رستوران دل انگیز شب 

بگو کار پیش اومد برنگشتم

ببین این پیام چطوره بدم ،میخوام یه پیام بدم خودشون منصرف بشن بیان ،ولی مستقیم نگم 

بیایید شب بریم رستوران اون هفته هم تولدم بود ،برای تولدم به آرزو و نسرینم بگو ببین چی میگن ،بریم رستوران دل انگیز شب 

این تابلو بگم فرشامو دادم قالی شویی بد میشه یا بگم دارم رنگ میکنم دیروز نگفتم .به خدا دلم میخواد گری ...

اینو نگو، یهو میگن اشکال نداره میایم بعد میان فرشات پهنه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
خب قراره شام بیان؟!بپرس ببین کی میخوان بیان به جا رستوران برید کافه هزینش معقول تره اگه مشکل هزینه د ...

ببین این پیام خوبه بهش بدم ،نمی خوام مستقیم بگم نیایین ،فقط خودشون بفهمم که نیان ،