2777
2789
عنوان

تو خدا به مهمون چطور بگم نیاید که ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 128 پست
اینو نگو، یهو میگن اشکال نداره میایم بعد میان فرشات پهنه

نه میگم رنگ کار داره کار میکنم ،اونو می‌دونم چکار کنم که نیان خونه 

این خوبه یا میگن میایم رستوران یا نه دیگه 

این پیام چطور بدم،میخوام یه پیامی باشه خودشون منصرف بشن مستقیم نکن میاین سلام آزاده جان ،من الان پیا ...

عزیزم بگو هفته پیش تولدم بوده خوب شد اومدید دعوتتون میکنم رستوران بیایید آخه خونه بهم ریخته هست، رستوران جای بهتری برای تولد و دیدن دوستام هست.‌هم راستش گفتی هم دعوتش کردی هم تولدت جشن گرفتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این پیام خوبه بهش بدم ،نمی خوام مستقیم بگم نیایین ،فقط خودشون بفهمم که نیان ،سلام آزاده جان ،من ...

رنگ رو نگو چون میخوای واسه عید رنگ بزنی بیان یهو نگن خونت چرا هنوز بوی رنگ میده

بگو فرشامو دادم قالیشویی

خیلیم عالیه پیامت

متاهل🧸

اینو نگو، یهو میگن اشکال نداره میایم بعد میان فرشات پهنه

ببین این پیام خوبه بهش بدم ،نمی خوام مستقیم بگم نیایین ،فقط خودشون بفهمم که نیان ،

سلام آزاده جان ،من الان پیامتو دیدم راستش من دیروز روم نشد بگم فرشامو دادم قالی شویی ودارم خونه رنگ میزنم ،

بیایید شب بریم رستوران اون هفته هم تولدم بود ،برای تولدم به آرزو و نسرینم بگو ببین چی میگن ،بریم رستوران دل انگیز شب 

خونم خیلی بهم ریخته بوی رنگ میده 

این پیام چطور یا میان یا نه دیگه ،چون نطمینم شامم میمونن ،من باید کلی وسایل هم بخرم ،تقریبا همون میشه دیگه هزینه 

با این که دستم خالیه ولی مجبورم 

چون یه بارم قبلاً برای تولد دخترم گفته بودم رستوران دعوتتون میکنم تو حرفام ،یه بار حرف پیش اومد که تولدش کیه گفتم چند هفته پیش گفت نه تو که قرار بود بگی بری بیرون منم گفتم دیگه نشد ،چون اون موقع عموم هم تازه فوت شده بود گفتم به خطر عموم نتونستم 

رنگ رو نگو چون میخوای واسه عید رنگ بزنی بیان یهو نگن خونت چرا هنوز بوی رنگ میدهبگو فرشامو دادم قالیش ...

پس همین خوبه ،چون مطمینم شامم میان ،تقریبا یه قیمت در میاد 

حالا خدا کنه بگن نمیایم تا تموم بشه ،واقعا هم من بهمن ماه قصد رنگ کردن داشتم 

حالا بتونم شوهرم رو راضی کنم ،اونم الان کلی غر میزنه که خونتو تمیز نگه دار اینجوری نشه 

عزیزم بگو هفته پیش تولدم بوده خوب شد اومدید دعوتتون میکنم رستوران بیایید آخه خونه بهم ریخته هست، رست ...

قربونت برم آنقدر با صبوری خواب کبدی 

آخه می‌خوام بدونن شرایط خونه م اینجوریه که فک نکنن نمی خوان راشون بدم 

میوه رو چیکار کنه خواهر

چقد ساده ای دختر... استارتر چون میدوونه اهالی نی نی سایت روی مساله مالی حساسن الکی میگه پول ندارم پذیرایی کنم

وگرنه کسی که میخواد خونش رو رنگ برنه 

قالی بده قالی شویی

برا عید وسیله نو بخره

حتما الان اندازه ی بسته بیسکوییت و چندتا  دونه میوه پول داره

این پیام چطور بدم،میخوام یه پیامی باشه خودشون منصرف بشن مستقیم نکن میاین سلام آزاده جان ،من الان پیا ...

از یک طرف میگی پول ندارم پذیرایی کنم

از یه طرف پیشنهاد رستوران؟؟؟

حداقل با ما روراست باش

والا ما قرار نیس بیایم خونت😅😅

قربونت برم آنقدر با صبوری خواب کبدی آخه می‌خوام بدونن شرایط خونه م اینجوریه که فک نکنن نمی خوان راشو ...

عزیزم موقع حرف زدن باهاشون ببین روحیش چطوریه؟ اگه اوکی بود راستش بگو و بعد ببرشون رستوران. اگه هم اوکی نبود و فکر می‌کنی پشت سرت حرف بد میزنن فقط بگو امروز شرایط پذیرایی تو خونه رو ندارم. تولدم دعوتتون نکردم اگه مایلید بریم رستوران که بیشتر خوش میگذره تمام.

نمی دونم به خدا خجالت میکشم چون واقعا فرستم خیلی کثیفه میخواستم برای عید وسایل جدید بخرم ،اصلا فکر ن ...

پول نداری چجوری میخواستی تاعید وسیله عوض کنی.لابد ماه بعد پول میاد دستت.میتونی قرض کنی ماه بعد قرضتو بدی.مگه چقد هزینه ی پذیرایی میشه.گوسفند که نمیخوای سر ببری عزیزم.

وسایلتم اصلا عیب نداره که کثیفه.رو فرشی داری بنداز روشون مبلتم بگو بچم پریده روش شکسته.تخت داخلِ اتاقم که نمیرن دید بزنن درِ اتاقو ببند.

هر بهونه ای بیاری تابلوعه و زشته.

زشت تر از اینه که بیان خونت و فرشت کثیف باشه‌.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

چقد ساده ای دختر... استارتر چون میدوونه اهالی نی نی سایت روی مساله مالی حساسن الکی میگه پول ندارم پذ ...

عزیزم فقیر نیستیم که 

ولی خوب با مهمونی الان با این هزینه ها برنامه هامون می‌ریزه بهم گلم 

حتی بعدشم تو پست های بعدی ،گفتم بهشون بگم دارم خونه رو رنگ میزنم بیایم بریم رستوران ،چون واقعا باز تو تاپیکات گفتم از مریضی وافسردگی شدید دوهفته خلاص شدم،اصلا به خونه نرسیدم ،الانم که خوب شدم،یهو گذاشتم برای خونه تکونی عید چون واقعا کسی خونه م نمیاد ،که اینجوری شد 

اگرم بیان خونه من باید کلی وسایل بخرم ،با رستوران فک نکنم قیمتها فرق کنه ،ولی تقریبا تا چند هفته تمام برنامه هام بهم می‌ریزه 

چقد ساده ای دختر... استارتر چون میدوونه اهالی نی نی سایت روی مساله مالی حساسن الکی میگه پول ندارم پذ ...

فکر کنم پذیرایی در حد چند نوع میوه و غذا و دسر منظورشونه که خب حق دارن گرون میشه 

عزیزم فقیر نیستیم که ولی خوب با مهمونی الان با این هزینه ها برنامه هامون می‌ریزه بهم گلم حتی بعدشم ت ...

رستوران و خیلی خوب گفتی 

اونا هم متوجه میشن که تو از مهمون بدنچت نمیاد فقط شرایط خونه مناسب نیست 

اگه آدم با درک باشن اصلا نمیان