2777
2789
عنوان

تو خدا به مهمون چطور بگم نیاید که ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 128 پست
این تابلو بگم فرشامو دادم قالی شویی بد میشه یا بگم دارم رنگ میکنم دیروز نگفتم .به خدا دلم میخواد گری ...

شما فرشاتو جمع کن بزار انباری تا قالی شویی بیاد ببره وخونه خالی باشه ومبلتم قائم کن وقتی اومدن ببینن زمین خالی هست وشرایط مناسب نیس خودشون میرن وبگو خجالت کشیدم بگم که سو تفاهم نشه در ثانی شما که فعلا شرایط میزبانی نداری بهتره تا اوکی نشدی خونه ی کسی نری که اونا هم بیان

ببین اصلا نمیتونم یه کاربری دیگه دارم بیشتر حزیات زندگیم توی اون می‌نویسم اگر بدونی از چه افسردگی دو ...

نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم راه برات بهتره مغزم فعلا قفل کرده 

کاش یه نه میگفتی و تمام 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این پیام چطوره بدم ،میخوام یه پیام بدم خودشون منصرف بشن بیان ،ولی مستقیم نگم سلام آزاده جان ،من ...

اخه مشخص داری دروغ میگی. قالی شستن و رنگ کاری ک رو نشدن نداره بگی 

فقط روبرو بپیچون  بگو خونه نیومدم از دیشب خونه مادرشوهرم مریضه فعلا اینجام   اومدم میزنیم خودم و تمام

چطور روت میشه من یکی اینو بهم بگه دیگه اصلا خونش نمیرم

خداروشكر سمت ما همه با درك هستن.خودمون رو خونه كسي دعوت نميكنيم تا خودش بگه..اگر يكوقت مثلا بخوايم به كسب سر بزنيم

رودرواسب نداربم

شرايط نداشته باشبم ميگيم.من هميشه در خونه ام به روي همه بازه.مهموني تولد و بريز و بپاش زياد دارم

براي همين همه ميدونن وقتي ميگم شرايط ندارم

موضوع ديگه اي نيست.

بعد عزيزم چرا روم نشه؟ مگه خلاف شرع ميكنم؟

شما با اينكارا ك كسب بگه الان نياي و ديگه نري خونش

و بدت مياد،و فكر ميكني كار خيلي بدي ميكنه

ميزبان مجبور به دروغ بشه

گناهش گردن شماست.يا مثل استاتر با شوهرش دعوا كنه

بازم گردن شماست

💕

خداروشكر سمت ما همه با درك هستن.خودمون رو خونه كسي دعوت نميكنيم تا خودش بگه..اگر يكوقت مثلا بخوايم ب ...

چقدر خوب بریدی و دوختی خانوم با درک و با فرهنگ من کی گفتم خودمو جایی دعوت میکنم ولی خب نمیشه گفت هیچوقت برا ادم پیش نمیاد یهویی بخاد جایی بره مثلا من مرکز استان ممکنه ی کاری داشته باشم برم کارم طول بکشه مجبور بشم برم خونه خواهرشوهرم میگم مجبوری نه برا سر زدن خب برام قابل درک نیست بگه شرایط مهمانی ندارم بعدشم اگر میشه جواب پیاممو نده .

چقدر خوب بریدی و دوختی خانوم با درک و با فرهنگ من کی گفتم خودمو جایی دعوت میکنم ولی خب نمیشه گفت هیچ ...

من شمارو أصلا نگفتم ك اينجوري هستي

ميگم اطراف من كسي خودشو دعوت نميكنه

يا پبش نيومده من بدون دعوت برم جايي.

خب شما زود بهت برميخوره و ناراحت ميشي

مثل ااان ك من منظورم خودمون بوديم

ولي شما به خودت گرفني.من خواهرشوهرم بگه نيا

ميرم مسافر خونه.ميدوني چرا؟ چون أصلا دوست ندارم

من باعث باني ناراحتي كسي و زندگي كسي بشم

شايد با شوهرش دعواش شده و رفتن من دردسر رو بيشتر كنه.

تبادل نظره دعوا ك نداريم😉

يكم أروم باش زندگي رو اينقدر سخت نگير 

💕

این تابلو بگم فرشامو دادم قالی شویی بد میشه یا بگم دارم رنگ میکنم دیروز نگفتم .به خدا دلم میخواد گری ...

عزیزم چیز مهمی نیست منم فرشاد کثیفه اما این هفته مهم. نی کلی دارم اصلا از قصد نشستم تا مهم نی بگذره بعدش بدم قالیشویی حتما صمیمی هستین که رفت و آمد دارین بگو قراره برا عید بدم قالیشویی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀