2777
2789
عنوان

تو خدا به مهمون چطور بگم نیاید که ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 128 پست
عزیزم من شده برم خونه ی کسی و مبلش شکسته باشه. مگه چه عیبی داره.‌این چیزها برای هر کسی پیش میاد. حتی ...

نمی دونم به خدا خجالت میکشم چون واقعا فرستم خیلی کثیفه 

میخواستم برای عید وسایل جدید بخرم ،اصلا فکر نمی‌کردم بیان 

یه ماه پیش رفتم خونشون ،شپعرم گفت نرو اونام میان ،کفتم نه تا عید نمیان 

موندم چکار کنم ،امروزم از رنگ کردن اینا نگفتم فقط گفتم خونه نیستم 

پیام بدم وی بگم ،اصلا دوست ندارم اینجوری بیان ببینن 

آنقدر حالم بده که می‌خوام گریه کنم 

یکی دوبار اومدن دیدن خونمو ولی خوب خیلی تمیز بوده ولی الان واقعا اگر من تا خود صبح هم کار کنم اونجوری که دوست دارم نمیشه ،پولم ندارم پذیرایی خوب و درست کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا زنگ بزن بگو عزیزم فقط خونه رو داریم رنگ می‌زنیم شما با بوی رنگ‌کثیف کاری مشکلی ندارید؟ من دیشب یا ...

خوب اگه بگن‌نه ما مشکلی نداریم و بیان چی. دروغ خوب نیست واقعا. آقا اونا دلشون تنگ شده میخوان بیان یک دور همی ساده. بندگان خدا نگفتن شام میان که.میتونه راستش و بگه. ولی من مثلا بهم طرف بگه ببخشید مبل شکسته فرش کثیفه فعلا نیایید میگم‌من خودت و میخوام ببینم چکار به فرش و مبل دارم

چرا دروغ بگه اخه!

منم با دروغ مخالفم. پست بالاتر بهشون گفتم که به پذیرایی ساده کن و دعوتشون کن بیان. ولی ایشون اصرار دارند که مهمون نیاد برا همین گفتم این حرف بزنه. و خودشم گفت که میخواد خونه شو رنگ بزنه و تعمیر کنه عزیزم

آخه گفتم اگه داره. دیگه تخم مرغ و شیر و شکر معمولا هست تو خونه هر کس.‌تازه من کیک بدون تخم مرغ هم‌پخ ...

پذیرایی که می م چندمیلو میوه اینا میگیرم ولی خونم اصلا تمیر نیست ،من خودمم چون کسی زیاد خونه م نمیاد اهمیت ندادک چند وقت چون میخواستم اول بهمن هم رنگ کنم 

اینا یهو دارن میان اصلا دوست ندارم اینجوری بیان 

به خدا می‌خوام بزنم زیر گریه ،روکم نمی شه بگم نیایین

نمی دونم به خدا خجالت میکشم چون واقعا فرستم خیلی کثیفه میخواستم برای عید وسایل جدید بخرم ،اصلا فکر ن ...

خوب راستش و بنویس. بگو حقیقت الان نمیتونم شرایط ندارم. آن شاالله شرایط جور بشه میگم بهتون

خوب اگه بگن‌نه ما مشکلی نداریم و بیان چی. دروغ خوب نیست واقعا. آقا اونا دلشون تنگ شده میخوان بیان یک ...

خب عزیزم پست بالاتر گفتم که دعوتشون کن و ازشون یه پذیرایی ساده کن. منتها این استارتر اصرار داره که دلیل بگید که بهشون بگم نیان

منم با دروغ مخالفم. پست بالاتر بهشون گفتم که به پذیرایی ساده کن و دعوتشون کن بیان. ولی ایشون اصرار د ...

ماها بايد يادبگيريم

هميشه راستشو بگيم.چه اصراريه وقتي شرايط نداريم

مهمون دعوت كنيم؟ يا دروغ بگيم.

با يك عذرخواعي ساده و اينكه شرايط ندارم

و دعوت در شرايط مناسب هيچ كدورتي نخواعد ماند

💕

پذیرایی که می م چندمیلو میوه اینا میگیرم ولی خونم اصلا تمیر نیست ،من خودمم چون کسی زیاد خونه م نمیاد ...

به نظرم زیاد سخت میگیری 

اگه شرایط مالی داری برای پذیرایی حالا خونه یه کم کثیف باشه عیبی نداره

فردا بگو دیشب یهو حالم بد شده و تب کردم و میترسم بیاید مریض بشید شما هم

نمی دونم به خدا هر چی بگم تابلو دروغ گفتم ،

اصلا دوست ندارم بیان ،مطئنم اسمم میمونن،

آخه چکار کنم ای خدا موندم به خدا ،دلم مثل سیر و سرکه میجوشه 

خب اگه بگن مشکلی نیست و مهم دور هم بودنه و بیان و ببینن از رنگ خبری نیست چی؟؟؟؟

عزیزم پست بالاتر گفتم به استارتر که دعوتشون کن و یه پذیرایی ساده کن ولی ایشون قبول نمیکنن. میگن دلیل بیارید بهشون بگم نیان. بعدشم خودشون گفتن میخان خونه رو رنگ بزنند و تعمیر کنند. دیگه راهنمایی خواستن ما هم راهنمایی کردیم. تصمیم با خودشونه گلم

به نظرم زیاد سخت میگیری اگه شرایط مالی داری برای پذیرایی حالا خونه یه کم کثیف باشه عیبی نداره

میدونی آخه اونا خودشون ،خیلی تمیزن یعنی خیلیا 

منم چند بار اومدن خونه م تمیز بوده 

ولی الان واقعا کثیفه واقعا ها 

من تا فردا بعد از ظهر باید سر پا باشم تمیز کنم باز فکر نکنم تمیز بشه،فرشم خیلی کثیفه 

ای خدا عجب غلطی کردم رفتم خونشون 

احتمال میدم شام بمونن ،برنحم ندارم میتونم برم بگیرم میترسم با دخترش آشنا نباشم خراب کنم .

وای خدا نمی تونم یه روز خوش باشم همش استرس