2777
2789

اصلا شرایط خونه م خوب نیست ،فرشام کثیفه،

پایه مبلم و تخت بچه م شکسته ،

می خاستم چند روز دیگه فرشامو بدم قالی شویی وخونه رو رنگ کنم ،خودمم به خاطر این زیاد اهمیت به تمیزی ندا م یه ماه میشه 

اصلا دوست ندارم بیان خونه رو اینجوری ببینن،

خیالم راحت بود که تا عید کسی نمیاد قشنگ به همه چیز میرسم 

امروز دختر دایی هام زنگ زدن میایم خونت فک کنم تو خیابون نزدیک خونه من بودن که گفتم نیستم ،از دهنم پرید گفتم فردا هستم اگر خواستید بیاین ،اصلا فکر نمی‌کردم بگن میایمم .

شب پیام داده فردا می‌آییم ،هنوز جواب پیامشو ندادم

به خدا از مهمون بدم نمیاد ولی دوست داشتم یه سر وسامونی بدم بعد بیان 

تا پیامشو دیدم زدم زیر گریه ،حتی پولم ندارم یه پذیرایی درست کنم 

چکار کنم بگم نیان 

بگم فرشامو دادم قالی شویی  ودارم رنگ میکنم زشت نیست ،خیلی استرس دارم 

اصلا دوست ندارم بیان ،از اونورم نمیدونم چطور جمعش کنم ،چون امروز گفتم فقط نیستم خونه 

تو رو خدا کمکم کنید یه پیام درست بدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توي اينجور مسائل راحتممينويسم سلام عزيزمراستش شرايط ميزباني ندارمسر فرصت مناسب خودم دعوتتون ميكنم

اخه من یه ماه پیش خونشون بودم میترسم ناراحت بشن .

تو پیام بگم فرشامو دادم قالی شویی ودارم رنگ میکنم ،دیگه دیروز نگفتم بد میشه 

عزیزم من شده برم خونه ی کسی و مبلش شکسته باشه. مگه چه عیبی داره.‌این چیزها برای هر کسی پیش میاد. حتی فرشها هم خوب الان دم عیده و کثیف میشن. مهم دیداره که با هم خوش باشید .‌واسه پذیرایی هم اگه بلدی یک کیک بپز با چای بیار. همین ما سخت گرفتیم که ارتباطات کم شده.

فردا بگو دیشب یهو حالم بد شده و تب کردم و میترسم بیاید مریض بشید شما هم

این تابلو 

بگم فرشامو دادم قالی شویی بد میشه 

یا بگم دارم رنگ میکنم دیروز نگفتم .

به خدا دلم میخواد گریه کنم 

یه پذیرایی ساده کن و بگو عزیزم داشتم خونه رو برا عید آماده میکردم. میخام فرشها بدم قالیشویی و خونه رو رنگ کنم.‌ اینجوری خودشون میفهمن و شب نمی مونن خودت و هم بهشون بی احترامی نکردی. نترس چیزی نمیشه

بگو حالت سرما خوردگی دارم هم خودم بیحالم  هم این ویروس جدیده باشه شمام میگیرید یه فرصت دیگه بیایین

ج

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اخه من یه ماه پیش خونشون بودم میترسم ناراحت بشن .تو پیام بگم فرشامو دادم قالی شویی ودارم رنگ میکنم ، ...

شايد شما حالا حالا وقت نكني اينكارو كني.

چرا با دروغ براي خودت باز دردسر درست ميكني.

💕

یه پذیرایی ساده کن و بگو عزیزم داشتم خونه رو برا عید آماده میکردم. میخام فرشها بدم قالیشویی و خونه ر ...

یا زنگ بزن بگو عزیزم فقط خونه رو داریم رنگ می‌زنیم شما با بوی رنگ‌کثیف کاری مشکلی ندارید؟ من دیشب یادم رفت بهتون بگم