2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4544 بازدید | 214 پست
بباکش کردم همین الانسعی میکنم حضورمو تا جایی که میتونم کم کنم جاهایی ک ممکنه باشه

افرین برو ۲نفره با شوهرت تفریح اونو بنداز دور لارم شد خطتتو عوض کن

یادت نره هر لحظه از خدا کمک بخواه که گول نخوری

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اگه دوستش داشت پس چرا با اسی ازدواج نکرد

دوستش نداره مثل بقیه مردهای خیانتکار پی یک هوس زودگذره و میخواد افردا مختلف رو تجربه کنه وگرنه صدتا بهترش هم بیاد زنشو طلاق نمیده اونو بگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بباکش کردم همین الانسعی میکنم حضورمو تا جایی که میتونم کم کنم جاهایی ک ممکنه باشه

آفرین .فقط مقاومت کن.یه روزی خودت خودت رو تحسین میکنی.از خدا غافل نشو سیم اتصالت رو قطع نکن تا ایمن باشی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ولی من بیرونش میکنم از وجودم:) اگه بدونی چقدر بدم میاد از خودم

عزیزم خوب می‌کنی .باور کن اون مرد الآن نه تنها دنبال هوس تو هست بلکه بهت قول میدم قبلاً هم این کار رو کرده تو خودت زنی می‌دونی که هیچ زنی بی دلیل از شوهرش متنفر نمیشه .شاید یکی از علت تنفر زنش همین بی بند وباریهای شوهرشه.تو اولین هوسش نیستی واخریش هم نخواهی بود

دستام میلرزه:)

اگهذتو این امتحان پیروز بشی اتفاقات قشنگی برات میفته😊

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
نمیخوام مذهبی شم فقط میخوام عاسق یکی باشم اونم خدا

اصلا مذهبی ک برامون جا افتاده نیست ترس نیست عشقه بخدا

هر کار میکنی با عشقه من الان شوهرم با تمام بدی هاس بخاطر ک بنده خداست با چشم عشق نگاه میکنم که شاید راه پیدا کرد 

ببین نماز اول وقت بخون نماز شب بخون اینا شکر گذاری خیلی خوبه دل شب با خدا حرف بزن

بازم میگم حتما ی استاد پیدا کن مهمه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
سلامتازه داستانت رو خوندمواقعا حرف همچین ادمی رو باور میکنی؟ کسی که میاد جلوی دانشگاه جلو راهت سبز م ...

سلام عزیزدلم

نمیدونم واقعا چطور بعد از ازدواجم یهو حضورش توی زندگیمون پررنگ شد 

حتی اگه یک درصد من میزاشتن این آقا نزدیکم بشه الان با وجودم شوهرم اون یک درصدم ممکن نیست

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

افرین برو ۲نفره با شوهرت تفریح اونو بنداز دور لارم شد خطتتو عوض کنیادت نره هر لحظه از خدا کمک بخواه ...

چشم

سعیمو میکنم...خیلی ممنونم از شما بی نهایت لطف کردی امشب به من...حرفاتون آرومم کرد

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

آفرین .فقط مقاومت کن.یه روزی خودت خودت رو تحسین میکنی.از خدا غافل نشو سیم اتصالت رو قطع نکن تا ایمن ...

چشم...خیلی مچکرم از شما حرفاتون خیلی کمکم کرد امشب🤍

آفرین .فقط مقاومت کن.یه روزی خودت خودت رو تحسین میکنی.از خدا غافل نشو سیم اتصالت رو قطع نکن تا ایمن ...

چشم...خیلی مچکرم از شما حرفاتون خیلی کمکم کرد امشب🤍

شب همگی بخیر

سلام عزیزدلمنمیدونم واقعا چطور بعد از ازدواجم یهو حضورش توی زندگیمون پررنگ شد حتی اگه یک درصد من میز ...

عزیزم شما عاشق این ادم نشدیه شاید توجه ایی که بهت داره رو در همسرت ندیدی از اون توجه خوشت امده فکر کردی عاشق شدی دلیل بر عاشق بودن نیست

دوبار بهش فکر کردی به خودت تلقین کردی عاشقش شدی