2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5202 بازدید | 214 پست
من منظورم اسی نیس اصلا اسی به کنار بعضی از زنها فک میکنن وارد زندگی مرد متاهل میشن خیلی کار زرنگ و ش ...

نه من نمیخوام هیچجوره وارد زندگیش بشم خرچقدرم ک زنش بد باشه یا هرچی

تا الانشم اگه جواب پیامشو دادم ب خاطر دلسوزی بود دیگه نمیدم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

از بچگیم رفت و آمد زیادی باهاشون داشتیمخیلی اقاس، خوش تیپه، خیلییی پولداره و رفتاراش و کلا شخصیتش با ...

باشه افرین ایناررو بگو تا سرپوش بزاری رو کار اشتباهت

همه ادمایی چ خیانت میکنن توجیه از تک تک جمله هاشون میباره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی اون بهت دورغ میگه زنم خوب نیس از کجا معلوم یکی از دلایل های دعوا و کتک کاریشون سر خیانت این یارو ...

تازه اینا با ی نفر خیانتم نمیکنن موازی کار میکنند احتمالا کلی رابطه داره

من دیدم اصلا مردا مثل زنها احساسی نیستن والا بخدا هدفشون ی چیزه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

ترفند همه ی مردای متاهل😂 من و زنم ده ساله جدا میخوابیم ، زنم غذا نمیپزه زنم بو میده به زور ازدواج کردیم… حتی اگه به یه مرد متاهل فکرررر هم بکنی خونه خراب کن هستی 🤚 با احترام برات متاسفم هیچ بهونه ای قبول نیست شوهرم منو میزنه فوش میده یا هرچی …

دقیقا منم همین فکرو میکنم طرف هنوز جدا نشده اینجوری اومده رو مخ استارتر هر روزم سبز میشه سر راهش خیل ...

اصلا رفتاراش خیلی غیر قابل پیش بینیه 

دو سه بار تاحالا اومده دم دانشگاه بعد امتحانم 

ی بارم توی باشگاه سوارکاری دیدمش گفت میدونستم اینجا میای گفتم خوبه لابد منم اومدم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

نه من نمیخوام هیچجوره وارد زندگیش بشم خرچقدرم ک زنش بد باشه یا هرچیتا الانشم اگه جواب پیامشو دادم ب ...

قدم اول بلاکه افرین دختر از عفتت مراقبت کن 

همین اقا دو روز دیگه به چسم ی زن بد نگاهت میکنه 

گولش نخور 

بهت گفتم من شوهرم خیانت میکرد دست بزنم داشت ،اما تو دام ی شیاد نیوفتادم ..استغفار کن از خدا کمک بخواه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
مردای خیانتکار اول کاری‌ همین ترفندارو به کار می برن

دقیقا مردهای هوس باز پای جذب یه زن که میاد وسط آسمون و ریسمونی به هم میبافن که شیطان باید پیششون زانو بزنه ودرس بگیره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
همین حالا بلاکش کن جایی که هست نرو جایی دیدیش ترک کن اونجاروبه خودت بیاااا لطفا

باش:)

ترفند همه ی مردای متاهل😂 من و زنم ده ساله جدا میخوابیم ، زنم غذا نمیپزه زنم بو میده به زور ازدواج ک ...

و در آخر از دوست دخترشون  که قشنگ استفاده شو ازش کردن عین یه آشغال پرتش میکنه بیرون باز میگیره به همون زنه بقول خودش بو گندو

متاهل

شوهرت پسرعموته؟اوت آقا نباید اصلا باهات این حرفا رو میزدیه کاربر چقدر قشنگ گفت بالاشیطان اونو چقدر ج ...

نه شوهرم فامیل دوره

اینی که میگم پسرعممه 

با خیانت کردنش که بیشتر آبروش میره

لابد کارشو بلده لو نمیره🤦🏻‍♀️ نمیدونم واقعا دلم نمیخواد گناه کسیو بشورم شایدم قبل من با کسی اینجوری نبوده از کجا معلوم

اون اقام پر ایراده چ بسا بیشتر از همسرتهمینکه اومده با زن متاهل دام پهن کمه ایراده خیانت کاره مطمئنم ...

چجوری قلبمون رو از عشق خدا پر کنیم؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ترفند همه ی مردای متاهل😂 من و زنم ده ساله جدا میخوابیم ، زنم غذا نمیپزه زنم بو میده به زور ازدواج ک ...

خیلی دختر فهمیده ای هستی .😊

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
دقیقا تجربه های تلخ دیگران رو بخونن میفهمم ولی الان متاسفانه هوس وجودشون رو گرفته

ولی من بیرونش میکنم از وجودم:) 

اگه بدونی چقدر بدم میاد از خودم