2777
2789
عنوان

شما هم عروس لاشخور تو فامیل دارید

417 بازدید | 20 پست

عروس یا داماد لاشخور تو خونوادتون دارید ؟ 

مثلا عروسی که چشم به مال و اموال پدرشوهر داره و هی قصد کندن داره ؟ 

آخه گدا گشنه ها شما با پسر طرف ازدواج کردید نه با پدرش .. توقعاتتون و آرزوهاتون رو از شوهر بخواید نه پدرشوهر 

یا بچه میارید ، خودتون پس انداختید ، پس برای مخارجش آویزون خانواده شوهر نشید ..

چرا پدر و مادر باید حاصل زحمات یک عمرشون رو که نخوردن و نپوشیدن تقدیم عروس کنن.... 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن عموم .سال ب سال نمیومد مگ اینک بهش زنگ نیزدیم حال پدربزرگم خوب نیس ی سر میومد میرف از اون روز ک پدربزرگم فوت شد هی دنبال سهمیه‌ش ولی فقط یروز فقط ی روز نیومدن حال بابابزرگمو بپرسن بیچاره چشم ب در موند

کمک کنن خونواده عیبی نداره ولی چنبره بزنن تو اموال واقعا خیلی چندشن و عزت ندارن

کمک آره عیبی نداره ، ولی نه اینکه پدر و مادر یک عمر قناعت کردن و ماشین خوب سوار نشدن با وسایل داغون قدیمی گذران کردن و حالا مثال ۲ واحد خونه دارن ، بعد عروس از راه نرسیده توقع داره هر چی اینا پس انداز کردن بشه برای اونا .. و عروس ماشین خوب سوار بشه و بهترین وسایل تو خونش باشه . فکر میکنن پدر و مادر دیگه پیر شدن ماشین خوب میخوان چکار وسایل خوب به چه دردشون میخوره 

آدم واقعا لجش میگیره 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
جاریموسایل خونه ی پدرشوهرم رو با شوهرش میرن میدزدن

امیدوارم اینطور آدما جواب کاراشون رو پس بدن 

کمک آره عیبی نداره ، ولی نه اینکه پدر و مادر یک عمر قناعت کردن و ماشین خوب سوار نشدن با وسایل داغون ...

نه والا 

اونو که بیجا میکنن برن از پدر مادر خودشون بگیرن 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

نه والا اونو که بیجا میکنن برن از پدر مادر خودشون بگیرن

عروسای این مدلی هوای پدر و مادر خودشون  رو دارن ، فقط توقع از پدرشوهر و مادرشوهر دارن 

بله عزیزم داریم خوبشم داریم خاهرشوهرم تا الان کلی پول ازپدرشوهرش کنده جهیزیه هم پدرشوهر گرفت باتالار چندسال خرجشو میداد ۳تا بچه آورده هزینه بچهاشم میده الانم توقع داره پدرشوهر زمیناشو بفروشه بده به خانوم خوشگذرونی کنه هرجا هم بد پدرشوهرو میگه ونفرینش میکنه

بله عزیزم داریم خوبشم داریم خاهرشوهرم تا الان کلی پول ازپدرشوهرش کنده جهیزیه هم پدرشوهر گرفت باتالار ...

مادرشوهره هرچی کم خرج میکنه ونمیخوره درعوض این تلافی همه چیو دراورده پسرشونم تحریک میکنه پدروپسر قهرن