2777
2789
عنوان

شما هم عروس لاشخور تو فامیل دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 20 پست
عروسای این مدلی هوای پدر و مادر خودشون رو دارن ، فقط توقع از پدرشوهر و مادرشوهر دارن

ارث باباشونو از جیب اون بیچاره ها طلبکارن 

واقعا هم چه دوماد باشه چه عروس ادم حرصی میشه

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

بله عزیزم داریم خوبشم داریم خاهرشوهرم تا الان کلی پول ازپدرشوهرش کنده جهیزیه هم پدرشوهر گرفت باتالار ...

واقعا آدم نمیدونه چی بگه ، مطمئنا بچه هاشم در آینده همین کار رو میکنن

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنعموم انگار با شوهرعمه هام ازدواج کرده تا عموم.....

به ناف هرکدوم یه پدرجان میچسبونه بچشو میندازه تو زندگیشون یه چیزی بهش برسه...

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

عمه هام و زن عموهام و زنداییام و شوهر خواهر سابقم و شوهر سابقم یکی از پر توقع تر و حق به جانب ترن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
زنعموم انگار با شوهرعمه هام ازدواج کرده تا عموم.....به ناف هرکدوم یه پدرجان میچسبونه بچشو میندازه تو ...

دیگه زن عموت نوبره ، آخه به شوهر خواهر شوهر چه مربوطه که بچه هاش رو میندازه به اونا .. 

بعضی ها صفت لاشخور بودن و کَندَن از این و اون تو ذاتشون هست و همیشه گشنه هستند و چشم و دل سیر نیستن حالا هر چقدر هم دارا باشند 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
دیگه زن عموت نوبره ، آخه به شوهر خواهر شوهر چه مربوطه که بچه هاش رو میندازه به اونا .. بعضی ها صفت ل ...

والا به خدا اخه مادر و پدر بابام فوت شدن خدا بیامرزتشون میشه یه صلوات بفرستید

بعد این به تک تک عمه هام میگه شما جای مامان بزرگه سلداجانید😐😐😐

عمه هام سن بالان ولی ناراحت شدن مگه پیریم تذکر دادن دید جواب نمیده خودشو سلداجانو همه جا میچسبونه به شوهرعمه هام پدرجان پدربزرگ میکنه😐😐😐

فکر کن اونا هرکدوم نوه دارن نوهاشون پدرجان صدا نمیزنن بعد این میگه پدر جان بابابزرگ😐😐😐😐

۷ تام عمه دارم وضعشون بد نیست این تازه اومده فکر کرده از اینا چیزی بهش میرسه درحالی که زرشک اینا اگه میخواستن به بچه ی برادرزن چیزی بدن که پولدار نبودن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]