2777
2789
عنوان

مردی که برای جنس زن ارزش قائله

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 36 پست
شوهر من از اون آدمایی هست که به کوچیک و بزرگ زن و مرد تو فامیل خیلی خیلی اهمیت میده و همه دوستش دارن ...

خب شاید از اینایی هست بقیه رو میخوان راضی کنن همیشه 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

به نکات ریزی اشاره کردی 👌ولی وقتی با یکی داری آشنا میشی اینارو نمیبینی ازش اصلا

اصلا کار خونه مهم نیست...الان شوهر من تو خونه کار میکنه..سرکار میره ...بهم محبت میکنه...اما وقتی در تنگنای زندگی با من میوفته بیشتر مطابق میل خودش تصمیم میگیره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید خواسته ی دل تو براش اهمیت داشته باشه‌ و به مشورت های با تو در زندگی اهمیت بده...در موقعیت های ز ...

آره خب اینم حرفیه 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

خدا حفظشون کنه براتون اخلاقش در موردی رو مثال میزنین

مثلا توی ورود به جایی درو باز میکنه و میگه بهم بفرمایید

کار خونه انجام بدم یا میگه نکن یا بعدش کلی تشکر میکنه

بعد از مهمونی دادن بابت پذیرایی و روی خوشم خیلی تشکر میکنه هر چند خودشم کمکم میکنه

هر از گاهی کادو میخره و میگه خیلی وقت بود برات کادو نخریدم

و چیزای دیگه

به نکات ریزی اشاره کردی 👌ولی وقتی با یکی داری آشنا میشی اینارو نمیبینی ازش اصلا

تا نامزدی نشه متوجه نمیشی😐

حتما باید صمیمی شد و به خونشون سر زد تا ببینی چطوریه

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
اصلا کار خونه مهم نیست...الان شوهر من تو خونه کار میکنه..سرکار میره ...بهم محبت میکنه...اما وقتی در ...

نمیدونم شاید هر آدمی فارق از جنسیت آخرش کارخودشو بکنه 🤌

تا نامزدی نشه متوجه نمیشی😐حتما باید صمیمی شد و به خونشون سر زد تا ببینی چطوریه

بله حق باشماست