2777
2789
عنوان

مردی که برای جنس زن ارزش قائله

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست

مادرشوهر من یه خانم روستایی ۷۰و چند ساله س ولی تفکرش برام جالبه. یه روز گفت من میدونیتم بچه هام بزرگ‌شن تو روستا نمیمونن، از همون بچگی به همشون دختر و پسر غذا درست کردن و کارای خونه رو یاد دادم. مثلا اگر دخترم غذا درست میکرد یه پسر باید ظرفا رو میشست اون یکی جارو میکشید و ...

از طرفی پدرشوهرم همیشه نظر همسرش رو میپرسه حتی الان، همه پسرا هم همینطورن اهل مشورت با خانمشون

کلا تو اون خانواده نه جنسیت مهمه، نه سن، نه متاهل یا مجرد بودن، نه حجاب. فقط ادب و تحصیلات و مهربونی واسشون اهمیت داره.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
الهی شکر همسرم یه همچین آدمیهتا حالا حقی از من ضایع نکرده و نگاهش به خانوما خیلی منصفانه اس

شوهر من اینطوری نیست...خودشو برتر میبینه....من تو چشم یه ایل و طایفه هستم...اما تو چشم شوهرم نیستم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من خودتو برتر میبینه.شوهری که برای تصمیمات و حرفای زنش ، ناراحتی زنش در موقعیت های زندگی اهمیت ...

شاید بقولی از دوست داشتنه بیشتر ،طرز فکرش در مورد زن های دیگه همینجوره یعنی مثلا بخواد اختلاف یه زن و شوهرو قضاوت کنه بازم همین فکر رو داره 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

مادرشوهر من یه خانم روستایی ۷۰و چند ساله س ولی تفکرش برام جالبه. یه روز گفت من میدونیتم بچه هام بزرگ ...

به به چه خانومی بوده 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

مادرشوهر من یه خانم روستایی ۷۰و چند ساله س ولی تفکرش برام جالبه. یه روز گفت من میدونیتم بچه هام بزرگ ...

عزیزم‌الگو تو خونواده خیلی مهمه...پدرشوهر من برعکس بود...الانم شوهرم دقیقا مثل پدرشه.

همسرمن اینطوره واقعا اون یه فرشته اس

خوشا در مورد رفتارش یکم بگو قبل از ازدواج حالا دوستی یا دوران آشنایی چجوری بوده 

عزیزم‌الگو تو خونواده خیلی مهمه...پدرشوهر من برعکس بود...الانم شوهرم دقیقا مثل پدرشه.

پسر کو (که او) ندارد نشان از پدر، تو بیگانه خوانش نخوانش پسر!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
شاید بقولی از دوست داشتنه بیشتر ،طرز فکرش در مورد زن های دیگه همینجوره یعنی مثلا بخواد اختلاف یه زن ...

شوهر من از اون آدمایی هست که به کوچیک و بزرگ زن و مرد تو فامیل خیلی خیلی اهمیت میده و همه دوستش دارن...اما در مورد زنش اصلا اونطوری نیست..شوهر من ۸ تا داداش هستن..همشون برای زنشون اونطور که باید اهمیت نمیدن.بابای خدابیامرزشون هم اونطوری بود.

خب افکار اشتباهی دارهزن اگر استقلال مالی داشت باشه و خودش ارزش خودش بدونه بقیه هم ناخودآگاه بهش احتر ...

عزیزم منظورمو درست متوجه نشدی من اصلا کاری ندارم که یک زن چطور باشه که بقیه بهش احترام بذارن من میگم مردی در فکرش جنس خودش رو برتر از زن ندونه چه ویژگی داره 

کمترین و اولین نشونه اینه که کار خونه انحام بدهو کارهای شخصیشو خود انجام بده نه اینکه از خانم انتظار ...

به نکات ریزی اشاره کردی 👌

ولی وقتی با یکی داری آشنا میشی اینارو نمیبینی ازش اصلا 

عزیزم منظورمو درست متوجه نشدی من اصلا کاری ندارم که یک زن چطور باشه که بقیه بهش احترام بذارن من میگم ...

آها من تا اینجایی که متوجه شدم همین مشورت گرفتن و جدی گرفتنه زنه 

مثلا بابام همیشه دنبال تایید مامانمه تو هرکاری من تا اینجا فهمیدم

الهی شکر همسرم یه همچین آدمیهتا حالا حقی از من ضایع نکرده و نگاهش به خانوما خیلی منصفانه اس

خدا حفظشون کنه براتون اخلاقش در موردی رو مثال میزنین 

عزیزم منظورمو درست متوجه نشدی من اصلا کاری ندارم که یک زن چطور باشه که بقیه بهش احترام بذارن من میگم ...

باید خواسته ی دل تو براش اهمیت داشته باشه‌ و به مشورت های با تو در زندگی اهمیت بده...در موقعیت های زندگی اون مشخص میشه...تو با صحبت نمیتونی متوجه بشی..