2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7720 بازدید | 233 پست
من بختیاری جنوبی هستم عروسیم ۹۰۰ نفره بودم مهریمم ۲۵۰ تا سکه البته ۷ سال پیش عروسی کردم جهیزیه ام نص ...

بله درسته 

میگم که من شما لر ها رو خوب میشناسم 

اتفاقا لرا خیلی آسون میگیرن و اصلا مادی و پولکی نیستن

لرا فقط اهل جهیزیه دادن برای دختر نیستن فقط همین 

البته الان میدن. قبلا عادت نداشتن بدن  

تو رو به صاحب قرآن ، تو رو به خداا قسمت میدم تا دیر نشده اعتیادت رو بزار کنار ، همه داستانت رو خوندم ...

نگران نباش 

من به خاطر اعتیاد سراغ این چیزا نرفتم 

چبهاطر این رفتم فراموش کنم بتونم بخوابم 

حالا هم که تصمیم گرفتم فراموش کنم دیگه چیزی نمیخورم و نمیکشم...ببخشید اینقدر نگران تون کردم شرمندم...

درست میشم...چشم 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجای جنوب عروسیاشون پنج هزار دعوتی داره؟ول کن بابا عین دختر بچه ها نشستی غصه کسی رو میخوری ک ی درصدم ...

من فک میکنم اون دختره نظرش درمورد ایشون عوض شده برای همین به خانوادش گفته بود شروط سنگین و عجیب بذاره که خانواده پسره قبول نکنه 

بخاطر همین بود که با مادره پسره بد حرف زد

دروغ گفته من بختیاری جنوبیم اندیمشک

ن میدونم بودش 

شما که بودی میشناسی 

بزرگترین طایفه بختیاری خوزستان کیه؟ 

اسم نمیارم باز دعوا نشه از اون طایفه بود

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

بله درسته میگم که من شما لر ها رو خوب میشناسم اتفاقا لرا خیلی آسون میگیرن و اصلا مادی و پولکی نیستنل ...

چرا ، طرف ما کل جهیزیه با عروسه 

بستگی داره طایفه با طایفه شهر با شهر فرق میکنه لر که یکی دونفر نیست 

خانوادم بعد این داستانا من از خونه انداختن بیرون پیش خواهرم هرچی از دهنشون در اومد گفتن هدیه هایی که ...

والا بخدا داداش منم بودی همین کارو می کردم آخه یه مرد که نباید اینقد ضعیف باشه هرچی هر کی گفت بگه چشم عقل وتوو کله گذاشتن استفاده کنی تو خونوادت بخاطر اون دختر زیر پا گذاشتی اونم هوا برش داشت که خبریه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت