2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7713 بازدید | 233 پست
قطعا این عشق و علاقه دوطرفه نبوده مطمئن باش ادم یکی رو بخاد با همه چیز و همه کس میجنگه.این دختر اگرم ...

دقیقا مشکل ما این بود 

فکر میکرد خیلی دختر مستقل و قویی هستش 

اما پاس که افتاد بدون خانوادش ی لیوان آبم نتونست بخمره

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هووف خیلی ناراحت شدم . خدا کمکت کنه فقط فراموشش کنی‌.

ولی تا روزی ک خودت نخوای کسی نمیتونه کمکت کنه.

بیخیالش شووووووو

اون کلا ب درد توووو نمیخورع

ب این فک کن ک اون حرفایی ک زد رو عملی نکرد چجوری میتونست ی عمر وفادارت باشه ی عمر زن زندگیت باشه.

عوض اینکه خودتو بدبخت تر کنی برگرد ب خود قبلیت همون ادم قبلی.

بهتررررررر شو خودتو از قبل هم بهتر کن جوری ک ببینتت حسرتت بخورع ک چرا ردش کردم.

تلاش کن چهار ماه خیلیم زیاد نیس میتونی خودتو جمع جور کنی .

بهترین زندگی واسه خودت بسازی.

ادمی ک پشتت خالی کرد نمیتونه واست همدم بشه اینو بدوووون

چطور انتظار دارید با بی احترامی پدرتون و به قول خودتون فحش دادنشون میمونده ،اتفاقا کار عقلانی کرده تو خانواده های ایرانی زور خانواده ها زیاده ،بحث پیوند دو نفر نیست پیوند دو خانواده هست .با همه این اتفاقات چه بسا برای شما هم بهتر باشه و فرد مناسب هم نبودید ان شاءالله دوباره به شرایطی که دوست دارید بر می‌گردید و چه بسا بهتر و زندگی خوبی تشکیل میدید 

آره بابا من جنوبی هارو میشناسم از این رسم ها ندارن بخصوص لرالرا کلا ساده میگیرن ازدواج رو آدمای قان ...

من بختیاری جنوبی هستم عروسیم ۹۰۰ نفره بودم مهریمم ۲۵۰ تا سکه البته ۷ سال پیش عروسی کردم جهیزیه ام نصف نصف برا خرید طلا هم بابام گفت بهش فشار نیار هر چی داشت بخره 

سنی هم نداری اینقد خودت عذاب میدی بیچاره پدر و مادرت بیا بچه بزرگ کن به یه جایی برسون بعد یکی از راه ...

خانوادم بعد این داستانا من از خونه انداختن بیرون 

پیش خواهرم هرچی از دهنشون در اومد گفتن 

هدیه هایی که براشون خریده بودم رو پاره کردن پرت کردن صورتم...من دردم یکی دو تا نیست

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

دقیقا مشکل ما این بود فکر میکرد خیلی دختر مستقل و قویی هستش اما پاس که افتاد بدون خانوادش ی لیوان آب ...

نمیشه فراموش کرد،قطعا عین زخمی میمونه ک جاش مونده 

ولی زمان خیلی چیزارو عوض میکنه ب خودت زمان بده 

اگر جوابش رو میدونستم که اینطور نمیشدم

چون لیاقت تورو نداشت وصله تو نبود

منم داستانی مشابه تو دارم

برای ی پسر میمردم ۴ سال تو رابطه بودم

بعد فهمیدم این مرد زندگیم نیست

قسمت این بود جداشم

حالا‌ با کسی ام هزار برابر بهتر ازون

فهمیدم تازه رابطه چیه

خواست خدا این بوده

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
اینو مغز میفهمه اما دل نمیفهمه ۴ ماهه عکسامون رو میبینم ویساش رو گوش میدم جاهایی که میرفتیم میرم .ام ...

همه رو پاک کن داداش 

اون دختر دیگه نمیخوادت 

خودتو نابود دختر نکن