2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 8150 بازدید | 233 پست
هر کسی باید با هم نوع خودش باشه

اینجوری میگفتی بهتر بود از اول البته ک همجا خوب بد هس هر کسی شهرستان زندگی میکنه بدبخت نیس من خانوادم شهرستان بودن بعد ازدواج اومدم کلان شهر تو خونه بابام ماشین داشتم و تفریح همچی عقده ایم رو دلم نبود

شاید...خودش بودخانوادش نزاشتن

ببین منم به همین فکرمیکردم اما اگر دلش با شما بود حداقل میومد قضیه رو بهتون میگفت نه اینکه با خانوادش همدستی کنه 

احتمالا خانوادش نظرشو عوض کردن ک خودش هم مایل به ادامه دادن رابطه نبوده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیلی دوستت داشته که این طرف از زندگیت انداخته بیرون😇

از قدیم میگن:واسه کسی بمیر که واست تب کنه👍

وقتی که سراغت نگرفته پس منطق عقل میگه همون بهتر که نباشه.

بچسب به زندگیت و کاری کن تا اگه یه روزی هم تورو دید بفهمه چه آدمی رو از دست داده.

موفق باشی داداش👍

چرا میری روی مخ آدم!!!!!!!!!!!!مرض داری هر مزخرفی به ذهنت بیاد به زبون بیاری!اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به امام رضا قسم من فقط همینم.وقتی خودم از اینکارا متنفرم پس صدسال سیاه نمیرم هزارتا کاربری درست کنمممممممممممم👍👍👍👍👍👍👍👍 چرا آدم مجبور میکنی که قسم بخوره اصلا تو مشکل داری و حتما باید بری پیش تراپیست تا درمان بشی.بعدشم بتوچه چرا هی گیر میدی🤬🤬🤬🤬🤬🤬جان مادرت دیگه بس کن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دقیقا حرفم اینه چرا روک نگفتن نمیدیم؟؟؟ چرا هزار و یک شرط و شروط گذاشتن منم قبول کردم باعث شدم خانوا ...

حالا ک گذشته

تو چیزی از دست ندادی جز همون تایمی ک عاشقش بودی  و اینده تو تو ذهنت ساختی باهاش

اما اگ ازدواج میکردید کل عمرتو میباختی

فکر کردی ااین همه ادم عاشقانه ازدواج میکنن 

بعد عشق شون دو روزه فروکش میکنه

میزنن تو سروکله هم و بعد عاقلانه طلاق میگیرن؟

فکر نمیکنی اینده توهم اینطوری میشد؟

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
دقیقا حرفم اینه چرا روک نگفتن نمیدیم؟؟؟ چرا هزار و یک شرط و شروط گذاشتن منم قبول کردم باعث شدم خانوا ...

والا دختره رو پیدا کنم اسم دعا نویسش میپرسم الان چته ناراحتی یه نفر کلاه ک چ عرض کنم بشکه خاسته بزاره سرت نشده 

اینو می‌دونم اگه لیاقت عشقت رو داشت باهات می موند و بخاطر مهمونی شلوغ تو رو پس نمی زد اون باعشق تو م ...

بهش گفتم ببین هزینه این عروسی عجیب غریب تون چقدر میشه  ۵۰۰تومن ۶۰۰تومن؟؟ 

هرچقدر میشه طلا میگیرم میندازم دستت 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

به عنوان کسی که اینروزارو گذرونده بهت میگم یه روزی در کنار یه دحتر دیگه چنان خوشبخت میشی که میگی خدایا حکمت اون روزا و اون نشدنا رو الان فهمیدم .یکی پیدا میشه که همه جوره خوشبحتت میکنه و از این شخص هم متنفر میشی.اینو بهت قول میدم

ببین عزیزم 

منم مثل خودت پسر هستم 

منم یه دختری رو دو سال و نیم دوس داشتم

الان بعد از دو سال متوجه شدم که اون دختر یه آدم خودشیفته روانی بوده 

اوایلش خیلی برام سخت بود بپذیرم 

ولی الان فکرشو میکنم میگم چرا باید عاشق یه آدم خودشیفته باشم ؟ اصلا ارزش داره به این آدم فکر کنم ؟

اینطوری باعث میشه دیگه به اون دختر فکر نکنم 

تو هم همینکارو کن  البته من اون دختر خانمي که دوسش داری رو قضاوت نمیکنم  شاید بنده خدا خودش تقصیری نداشته باشه 

ببین میدونم سخته  عاشق کسی باشی که عاشقت ک نیست بماند حتی ذره ای علاقه نداشته باشه بهت

به نظرم تو قدم اول هرچی خاطره و یادگاری ازش داری بریز دور و نابود کن این عالیه که خودت به این نتیجه رسیدی دوستت نداشته که پات وانستاد

قدم دوم از ی مشاور کمک بگیر و سعی کن تا کامل فراموشش نکردی وارد رابطه جدید نشی چون هم خودت ضربه میخوری هم طرفی که باهاش تو رابطه بری

قدم سوم سر خودتو گرم کن انقدر تایمتو پر کن که تایم خالی واسه فکر کردن بهش نداشته باشی سفر برو حالا یا با دوستات یا تنها ،باشگاه برو ،سرکار برو،اکه میتونی ادامه تحصیل بده ،کلاس موسیقی شرکت کن خلاصه هرکاری که بهش فکر نکنی ،برو دیدن خونوادت دست پدر مادرتو ببوس و عذرخواهی کن مطمئن باش اونام میبخشن و خدا رو شکر کن قبل از ازدواج با دختره خود واقعیشو شناختی 

❤️متاهل و متعهد 💍                                              ❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌

سلام برو خدا رو روزی هزار بار شکر کن اون دختر رفت و گر نه تا آخر عمرت باید به ساز و اونو خونواده اش ...

میدونم...الان که تموم شده همه چیز اینا رو میفهمم 

خدا خیرت بده این همه کامل راهنمایی میکنی🌹🌹

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

برو پسر خوب از پدر مادرت دلجویی کن این دختره رو هم فراموش کن بهش فکر نکن به کسی فکر کن حداقل بخاطر عشقش به کار کوچیک بکنه تو رو گذاشته تو رو خانوادت خودش گفته هر چی خانوادم بگن واقعا چطور میتونی برا همیچین شخصی گریه کنی براخودت گریه کن که گول این دخترو خوردی 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

بهش گفتم ببین هزینه این عروسی عجیب غریب تون چقدر میشه ۵۰۰تومن ۶۰۰تومن؟؟ هرچقدر میشه طلا میگیرم میند ...

داداش شما بچگی کردی

ارزشش رو نداشت بخدا

بهترش قسمتت میشه

غصه شو نخور

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘