2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7742 بازدید | 233 پست
خب تو هم ناسلامتی مردی عقلانی تصمیم بگیر والا دخترا رو هم ندیدم اینقد وابسته باشند و زار بزنن روی هر ...

گفتم که

امروز تولدشه

منم تصمیم گرفتم دیگه فراموشش کنم 

اما ته دلم میدونم اون نخواست

من جا نزدم

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام برو خدا رو روزی هزار بار شکر کن اون دختر رفت و گر نه تا آخر عمرت باید به ساز و اونو خونواده اش می‌رقصیدی بلایی که سر داداش من اومد شهر دیگه و فلان آخرش هم از دستشون تو سی سالگی سکته کرد و آسمونی شد  و الان فقط حسرت میخوریم چرا بیشتر باهاش مخالفت نکردیم برو بیفت به پای پدر و مادرت بگو اشتباه کردم حلال کنید بعدش هم مواد کنار بزار و اونقدر تلاش کن و خوشبخت بشو که بعدها اون دختر تو رو دید از حسرت بمیره و اما اون دختر عاشقت نبود بهتر رفت ببین پدر و مادرت یه لقمه نون دست کی دادن الان چهار ماه زندگیت نابود شده ولی زنت میشد کل زندگیت نابود میشد  

قطعا این عشق و علاقه دوطرفه نبوده 

مطمئن باش ادم یکی رو بخاد با همه چیز و همه کس میجنگه.

این دختر اگرم ازدواج میکردین تا تقی ب توقی میخورد خانوادشو در جریان میزاشت و زندگیتون مطمئن باش اخر و عاقبتی نداشت.

بررگرد ب زندگیت قطعا دوباره زندگی خوب میسازی با آدمی بهتر

اینو می‌دونم اگه لیاقت عشقت رو داشت باهات می موند و بخاطر مهمونی شلوغ تو رو پس نمی زد اون باعشق تو معامله کرده سعی کن دیگه اینقد به عشقت پرو بال ندی زمان داروی فراموشیه 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

مادر دختر دروغ گفته لرای بختیاری جنوب نهایت. ۱۰۰۰ نفر عروسیشون سکه هم کلا همجا شده ۱۲۰ خونه هم دو دو ...

اره قصد شون از اول پروندن شما بوده

هم میخواستن‌به دخترشون بگن دیدی دوست نداره

اگ داشت قبول میکرد و فلان..

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

نمیدونم شاید هم خانوادش میخواستن با یکی از قوم خودش ازدواج کنه  و نظر دختر رو عوض کنن 

یا شاید دختره این رابطه  حکم سرگرمی رو داشته و چندان هم مایل به ازدواج با شما نبوده 

بالاخره رابطه دوستی و ازدواج دو چیزمجرا هستن ازدواج امادگی زیادی رو نیاز داره 

مادر دختر دروغ گفته لرای بختیاری جنوب نهایت. ۱۰۰۰ نفر عروسیشون سکه هم کلا همجا شده ۱۲۰ خونه هم دو دو ...

دقیقا حرفم اینه 

چرا روک نگفتن نمیدیم؟؟؟ 

چرا هزار و یک شرط و شروط گذاشتن منم قبول کردم 

باعث شدم خانوادم نفرینم کنن و بیرونم کنن؟ 

چرا دختره گفت هرچی خانوادم بگه 

مخالفتی باهاشون نکرد؟؟ 

دختره هم منو گول زد

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

تو رو به صاحب قرآن ، تو رو به خداا قسمت میدم تا دیر نشده اعتیادت رو بزار کنار ، همه داستانت رو خوندم ، قسمت میدم به ذات پاک خدا اینکارو بکن تو هنوز گرمی نمیدونی اگه به مواد کشیدن ادامه بدی روزی هزااار بار از خدا میخوای ده بار دیگه رفتن این دختر رو تجربه کنی ولی معتاد نمیشدی ، من با کسی که اعتیاد داشت بودم وحشتناکه ولی مطمئن باش اگه ترکش کنی از چیزی که قبل دختره بودی فوق العاده بهتر میشی ، تنها راه درست ترک اعتیادم شرکت در جلسات NA و بعد پاک شدن ادامه دادن این جلسات تا آخر عمر + جلسه قدم ببین پسر خوب فکر کن خواهرتم و واقعا خواهرانه نصیحتت کردم ، اگه توکل کنی به خدا و از اون کمک بگیری خدا بهترین زن ، شغل و ..‌‌. رو بهت میده اصلا کسی که ترک میکنه خیلی موفق تر از آدمای دیگه میشه دیدم که میگم

اینقدر خوشبخت میشی که اون دختره رو اصلا یادت نمیاد

مشروب ، عرق و هر کوفت دیگه رو بزار کنار

به حرفم گوش بده لطفا پشیمون نمیشی

در ضمن خدا بهت رحم کرد اون دختر قبل اینکه زنت بشه و مجبور شی با یه بچه طلاقش بدی ازش جدا شدی