2777
2789
عنوان

دوست دارم برم خونه خودم دلم برای همسرم تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست
چرت میگن ک بهترین دورانههمش آلاخون والاخونه آدمهم باید حرف خونوادتو زمین نندازی هم حرف همسرخونه مادر ...

آره بخدا 

حرصم میگیره میگن بهترین دورانه

مثلا الان چه کاری میکنیم که بعداً نشه انجامش داد

اگه بحث بیرون رفتنه بابا من اصلا از بیرون رفتن خوشم نمیاد 

دلم میخواد برم خونه خودم بکپم اه....

ببین یعنی زرت و پرت میکنن هابد تر از همه وقتی میری خونشون محل سگ نمیزارنو تو بخاطر شوهرت مجبوری ...

درکت میکنم 

منم بدترین حرف ها و نیش هارو از این قوم الظالمین کشیدم

من ۱۰ ساله ازدواج کردم هنوزم خواهرشوهرام دعوتم نکردن خونشون😂

بعد هر روز خونه و ویلا و محل کار ما تلپ بودن

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لعنتی همین دلتنگیش بدهواقعا دلم براش تنگ میشه هرچی میگذره حس میکنم دوری ازش برام سخت تر میشه

آره واقن من دلتنگی امونمو بریده

انقد حرصم میگیره بقیه میگن لذت ببر کیف کن ازدواج کنی هیچ خبری نیس

اصن میخام صد سال سیاه خبری نباشه ولی سر خونه زندگی خودم باشم آرامش داشته باشم کنار همسرم باشم

از چه نظر بهترینه آخه .....

پیش خانوادتی احساس مهمون نمیکنی تاوقتی خونه ی باباتی خجالت نمی‌کشی ولی وقتی میری خونه ی خودت بعدکه میای خونه ی مادرت زیادنمیتونی بمونی معذب میشی

ازشوهرت دوری همین دوربودن باعث میشه برای هم دلتنگ بشید

الان کسی ازت توقع نداره راحت میتونی درس بخونی مسئولیت زیادی نداری و خیلی چیزای دیگه حوصله تایپ ندارم

درکت میکنم منم بدترین حرف ها و نیش هارو از این قوم الظالمین کشیدممن ۱۰ ساله ازدواج کردم هنوزم خواهرش ...

😂😂😂😂😂😂

خدا شفاشون بده 

فرض کن اولین سفر دوتایی من و همسرم مادر و خواهرشم پاشدن اومدن کلا تر زده شد به سفرم😑😑

😂😂😂😂😂😂خدا شفاشون بده فرض کن اولین سفر دوتایی من و همسرم مادر و خواهرشم پاشدن اومدن کلا تر زده ...

همسرت چرا قبول میکنه؟

همسر من دید کرم از اوناست دیگه پاشون رو قطع کرد

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
پیش خانوادتی احساس مهمون نمیکنی تاوقتی خونه ی باباتی خجالت نمی‌کشی ولی وقتی میری خونه ی خودت بعدکه م ...

والا عزیزم من خونه خودمون هم همه کارا رو دوش منه مامانم کارمنده 

بعدشم همه مهمون هستیم خونه مامان بابا ها و یک روزی میریم 

خیلی بهتره که با دل خوش مستقل بشیم 

از یک جایی ببعد تو خونه مامان بابات هم احساس اضافه بودن می‌کنی