2777
2789
یاد دوستم افتادم نامزد که کرد اومد مدرسه دست کشید رو سرم گفت یکی مثل شوهرم گیرت بیاد نمیدونم شوهرش ...

اخی.ن بابا عجله نکن.الان نیاز جنسی داری.من پونزده سالمه با خودم قرار گداشتم تا وقتی مستقل نشدم ازدواج نکنم.بنظرم چهار پنج سال دیکه وقت داری هنوز.بعد اینکه دانشگاه هم بری ازین کیسا جور میشه تازه تو که راحت پسندم هستی.میگی  قیافه اینا هم که برات مهم نیس.راحت پیدا میشه برات😂دست دوستت سنگین بوده حتما که تا الان مورد برات پیدا نشده🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی.ن بابا عجله نکن.الان نیاز جنسی داری.من پونزده سالمه با خودم قرار گداشتم تا وقتی مستقل نشدم ازدوا ...

اخه پسرا امروزی همه سیگاری  گنگستری والا خوشم نمیاد پسرا دانشگاه هم همه هول دختر خالم دانشگاه میره بهم میگه پسرا دانشگاه از پسرا خیابونی کثیف ترن

😶عججججب🤑

فکر نکن شوهر چیز خواصی نیست خونه بابات داری پادشاهی می کنی شوهر کنی همیشه استرس نگرانیو دعوا اجاره خ ...

بچه میاد زندگی شیرین میشه 

شما بچه دارید؟

😶عججججب🤑

شما یا خیلی بچه ای و کم سن و سال یا اصلا از مغزت استفاده نمیکنی وگرنه خودت متوجه میشدی که با حیوانات ...

خوب حالا شوهر خودت چجوریه خرگوشم

😶عججججب🤑

مثلا با شکم گرسنه سلام فرمانده گوش بدیناز شدت بی پولی و غصه تو بغل هم بیهوش بشینماه عسل برین مسجد دع ...

وای عزیزم ممنون بابت دعا های قشنگت ایشالا شوهر کردم تاپیک میزارم 

حتما حتما میریم شک نکن 

خخخخخ

😶عججججب🤑

ببين شمر بن ذي الجوشن هم حافظ قرآن بود هم نماز شبش ترك نميشد هم وقتي ميرفت گودال قتلگاه ذكر ميگفت دن ...

مثلا دنبال چجور تیپ ادمی باشم واسه شوهر؟؟؟ خوب شوهر خوب از نظر شما چجور شوهریه؟؟

😶عججججب🤑