2777
2789

مثلا با شکم گرسنه سلام فرمانده گوش بدین

از شدت بی پولی و غصه تو بغل هم بیهوش بشین

ماه عسل برین مسجد دعای کمیل بخونین

چقدرررر رمانتیک🥲🥲

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اخه دخترجان با ایمان تنها که بهت نون نمیدن باید همه چی با هم باشه انقدر کم توقع نباش

من به همینم راضیم چون نه خیانت میکنه نه طلاق میده خخخخ

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببين شمر بن ذي الجوشن هم حافظ قرآن بود هم نماز شبش ترك نميشد هم وقتي ميرفت گودال قتلگاه ذكر ميگفت دنبال معيارهاي ديگري باش در كنار اينا 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
[QUOTE=367748103]اره بغلم کنه بگه گوگولی من کیه بگه زن من کیه ک از این حرفا چمیدونم☹☹ بنظرت بختم ک ...

نگو الان  نا امیدم کردی امشب خودکشی میکنم اینارو نگو  بیا امید بهم بده واسه زندگی 

😶عججججب🤑

من به همینم راضیم چون نه خیانت میکنه نه طلاق میده خخخخ

خیانت ربطی به ایمان نداره

من به چشم خیانت یه روحانی رو دیدم

اگه منطقت اینجوریه اصلا الانا ازدواج نکن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خودم به شخصه کسایی رو دیدم ازدواج کردن اصلااا لیاقت طرف رو نداشتن نمیدونم وااقعا دنیا با ما چند چنده؟ دخترخاله خودم دستیار دندانپزشکه اصلنم خوشگل نیست!داره با یه دندونپزشک ازدواج میکنه بیوه هم هست! من بدبخت دانشجوی دندونم همش خواستکار شغل آزاد و کارمند دارم! واقعا نمیدونم چطوریه مووندم

یک دقیقه اروم بشین ببینم چه خبراز حول حلیم تو دیگ نیوفتی

فقط یک شوهر با ایمان خواستم 

کی نصیبم میشه 

خدایا نه پدر درست حسابی دارم یه شوهر بده تمام 

😶عججججب🤑

چقدررررررررر زیاد چخبرهمگه سوپر منه والا هر پسری تو خیابون میبینم انگار تیرپایه برقههنه دراز و شلوا ...

وای خدا ع دست تو من انقد خندیدم اخر شبی😂بابا نسل اینا منقرض شده دیگه چیمیگی تو...مگه هست الانم.تو برات فقط واسطه یا ازدواج سنتی خوبه.زود پیدا میشه اینطوری.یا یاد بگیر مخ بزنی.🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نه نه نهههههه شوهرم باید با گریه های من گریه کنهباید پوشاک بچه رو هم خودش عوض کنه تمام اینا خط قرمز ...

پوشک یکم سخته ولی وظیفه اشه هم ظرفاتو بشوره هم خونه رو جارو کنه از همه مهمتر قبل از شما بيدار بشه صبحونتو آماده کنه😂

رمانا همه واسه ۱۳ ساله هاس مخصوصا تو روبیکا وای اصن عحیبن

دیقا.من خدارو شکر از ۸ سالگی میخوندم.دوازده سیزده سالگی ترک کردم.الان کتاب فیزیکی میخونم.یه چیزی فراتر از عجیب اصن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡